"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 23 лютого

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 23 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не давайте “доброзичливцям” збити вас з робочого настрою, який ви відчуватимете від самого ранку, тоді сил і енергії вистачить на здійснення найсміливіших і найперспективніших професійних планів.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Найголовніше у спілкуванні з оточенням – нікому не казати грубощів і не робити уїдливих зауважень: це створить атмосферу небажаної ворожості як у робочому колективі, так і в родині.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Потребуючи підказки щодо того, як вчинити в тій чи іншій непростій ситуації, звертайте увагу на знаки, які посилатиме доля – один з них буде доречним.

Рак (22 червня – 23 липня)

Небажано прощати двозначні жарти і різкі зауваження, які можуть робити різні – як близькі, так і малознайомі – люди: варто показати, що ви можете відповісти відповідним чином.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

В першій половині дня у вас несподівано може статися напад дратівливості: він буде зумовлений негативним впливом Місяця, тому триватиме недовго – треба опанувати себе й перетерпіти.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Пристрасті, які можуть бушувати сьогодні у вашій душі, можна буде вгамувати, придумавши собі корисне і захопливе заняття: можна, наприклад, зробити перестановку в квартирі або оновити домашній текстиль.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У конфлікті між близькими людьми бажано дотримуватися нейтралітету – ставши на бік когось одного, ви, найімовірніше, образите та розсердите іншого – знову налагодити з ним стосунки буде непросто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто відкидати критику, яку ви можете почути на свою адресу: важливо не лише прислухатися до неї, а й зробити з неї правильні – конструктивні висновки на майбутнє.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Властивий вам перфекціонізм може перешкодити закінчити розпочатий проект: діючи відповідно до принципу “краще — ворог хорошого”, можна переробляти його до безкінечності.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Необдумані слова близької людини можуть стати одкровенням: ви несподівано для себе зрозумієте, як він насправді до вас ставиться, – швидше за все, відкриття буде приємним.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Кипучу енергію цього дня необхідно вольовим зусиллям направити на вирішення конкретних завдань, інакше можна зруйнувати все довкола, включаючи стосунки з дорогими вам людьми.

Риби (20 лютого – 20 березня)

З начальством сьогодні краще не суперечити: будучи в поганому настрої, воно може чіплятися до будь-яких дрібниць, а ви, швидше за все, за словом у кишеню не полізете – стосунки будуть серйозно зіпсовані.

ОСТАННІ НОВИНИ