Геннадій Кернес привітав ветеранів Харкова. ФОТО

22.08.2019 17:24   -
Автор:
22 серпня Харківський міський голова Геннадій Кернес зустрівся з учасниками бойових дій та активістами ветеранського руху, щоб привітати їх з прийдешнім Днем визволення Харкова.
«Низько вклоняюся вам за те, що ви сьогодні тут, що несете цю місію, приходите на Меморіал, ділитеся досвідом і спогадами, подаєте приклад. Сьогодні, коли кордонам України знову потрібен захист, коли патріотизм стає не просто словом, ми дякуємо ветеранам, вшановуємо усіх, хто пережив ті страшні часи, відбудував країну і дав нам майбутнє. Напередодні 76-ї річниці визволення Харкова я щиро вітаю вас зі святом і бажаю головного – здоров'я і сил. Щоб поруч завжди були люди, родинне тепло, щоб тішили внуки і правнуки, а ваше серце було за них спокійне. Здоров'я, Божої допомоги, щоб усе було благополучно», – зазначив Геннадій Кернес.
Для ветеранів був організований концерт військових пісень і частування. Також міський голова вручив їм подарунки і грамоти. З повним списком учасників зустрічі можна ознайомитися тут.
«Я сподіваюся усіх вас побачити завтра на урочистостях, а вже у травні ми повинні разом відзначити важливу дату – 75-річчя Великої Перемоги», – сказав наприкінці зустрічі Геннадій Кернес.
Нагадаємо, 23 серпня на Меморіалі Слави в Лісопарку пройдуть пам'ятні заходи – покладання квітів та панахида за жертвами війни. Початок – о 8:00.