“Жителям бараков в Балаклее, дома которых не подлежат восстановлению, будут предоставлены квартиры.” -Губернатор Юлия Светличная

21.07.2017 15:10   -
Автор:
Їх не просто ремонтують, а майже відбудовують наново. Десятки будинків барачного типу в Балаклії зазнали руйнувань через вибухи на арсеналі.
 
Степан Масельський голова Балаклійської райдержадміністрації
 
І довелося проводити їх повну реконструкцію, розбирати стіни, усилювати фундамент і повністю перекладати. На це кошти були виділені як із державного резервного фонду, так і 10 млн – з обласного бюджету. На сьогодні ми практично закінчуємо ці роботи.
 
Любовь Вус мешканка будинку
 
Наш дом попал также под взрывы, как и все остальные. Спасибо большое администрации. Помогли нам и крышу восстановить, двери поставили, внутренние работы пока ещё не делали, окна были поставлены.
 
Вже за два тижні будівельники візьмуться за оздоблювальні роботи. Все, зазначають, зроблять так, аби люди змогли жити у будинках барачного типу комфортно. Однак, не приховують, не всі такі дома вони змогли відновити. Та їх мешканців без даху над головою не залишать, повідомила губернатор Юлія Світлична.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
В ближайшее время будут приняты все решения для того, чтобы начать работу по покупке квартир  тем семьям, жильё которых не подлежит восстановлению. Раньше эти семьи жилы в домах, которые не видели капремонта по несколько лет. На сегодня принято решение по покупке отдельных изолированных квартир.
 
Це питання, підкреслила голова Харківщини, вона триматиме на особистому контролі.