Зарплата на “Турбоатоме” в течении года выросла почти на 40%

24.01.2018 15:38   -
Автор:
Керівник області Юлія Світлична відвідала найбільше підприємство енергомашинобудування України – Харківський "Турбоатом". Перше, що відзначила губернатор – це його потужності, стабільну роботу і перспективний розвиток та гарний фінансовий результат, а ще виконані обіцянки щодо підвищення зарплати працівникам. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Минулого року моя вимога була щодо підвищення зарплати на "Турбоатомі" мінімум на 20%. зараз можу констатувати той факт, що перевиконали свої обіцянки і на сьогодні підвищення зарплати в середньому складає біля 40%. Тому я вимагаю, щоби така тенденція була продовжена і цього 2018 року.  
 
Тож, кажуть робітники, мають впевненість у завтрашньому дні і бажання працювати та удосконалювати виробництво.
 
Олександр Бардак електрозварювальник ПАТ "Турбоатом"
 
За год зарплата на «Турбоатоме» выросла на 40%. У меня 6-й разряд, также я являюсь бригадиров сварщиков. Зарплата достойная 13-18 тысяч гривен. С такой зарплатой можно обеспечить будущее себе и своей семье. Будем продолжать работать, повышать уровень машиностроения.
 
А промисловості Харківщини і на сьогодні вже є чим пишатися. Як зазначила керівник області Юлія Світлична, регіон не тільки наздоганяє те, що було втрачено, але й має перспективні плани й завантаженість. Зростання промисловості в 2017 році склало 6% у цілому, та 7% – у галузі машинобудування, зокрема. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Ми зі свого боку, як обласна влада, будемо підтримувати підприємства, завантажувати їх контрактами. Тому що майже кожний 3-ій занятий у промисловості і це надзвичано важливо для нас, щоб виконувалися соціальні гарантії та підвищувалися соціальні стандарти і зарплати відповідно.  
 
А всі передумови для цього вже є, кажуть на "Турбоатомі". Тільки на цей рік підприємство має повністю сформований портфель замовлень, укладено низку контрактів на майже 6 мільярдів гривень. 
 
Ірина Єфремова голова профспілки ПАТ "Турбоатом"
 
У нас хороший коллектив, у нас прекрасные специалисты, у нас есть заказы, т.е. работники уверены в завтрашнем дне. У нас тесная связь с обласной госадминистрацией, у нас открыта приёмная губернатора Юлии Светличной, обращаются люди и я хочу сказать огромное спасибо от всего коллектива. 
 
Юлія Світлична поспілкувалась з колективом "Турбоатому", привітала їх з досягненнями та з днем народженням, з 84-ою річницею.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Я сьогодні з вдячністю за вашу віру, за ваш труд, за вашу впевненість і з днем народження мій коханий "Турбоатом". 
 
Кращі працівники підприємства були відзначені нагородами голови Харківської облдержадміністрації: грамотами та подяками.