Во время пасхальных праздников на дорогах Слобожанщины пострадало 25 человек

17.04.2012 17:13   -
Автор:

Вихіднними на Матюшенко трамвай зійшов з рейок. Внаслідок пригоди постраждала пасажирка. Із чисельними забиттями її доправили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги. Причини пригоди наразі встановлюють правоохоронці. Наступного дня аварія сталася поблизу Меморіалу, що по Бєлгородському шосе. Водій автомобіля "ЗАЗ" з невідомих причин наїхав на бордюрний камінь, його відкинуло, в результаті чого він зіткнувся з ВАЗівської дев'яносто дев'яткою. Постраждали водій "ВАЗу" та його пасажирка – їх було госпіталізовано. Цього ж дня, але вже ввечорі, "розговіявшись" алкоголем тридцятиоднорічний власник мотоциклу "Хонда" вирішив поганяти по нічному Харкову. Катався недовго. В районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської впав, отримав травми та був направлений до лікарні. За годину інша аварія – на проспекті Орджонікідзе тридцятивосьмирічний водій автомобіля Деу врізався в дерево. Постраждало в результаті семеро людей. Одну з причин ДТП працівники ДАІ дізналися від медиків. В крові водія – алкоголь.

Олег Ніконенко,  старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова:

– Внаслідок пригоди всі сім учасників даної пригоди були доставлені до медичного закладу для надання допомоги. Учасниками даного ДТП були також четверо дітей 2005, 1999, 1998 років. Одна дитина знаходиться в досить важкому стані

Олена Поліщук,  заступник головного лікаря Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І.Мещанінова:

– К нам поступили четверо детей из этого ДТП. Трое були госпитализированы в отделение детской нейрохирургии и один ребёночек тяжёлой черепно-мозговой травмой был госпитализирован в отделение политравмы. Он под наблюдением врачей и хирургов после исключения абдоминальной травмы ребёнок был переведён в детскую хирургию и сегодня его прооперировали. Состояние удовлетворительное, а дальше будет послеоперационный период

А ось наслідки іншого ДТП, що сталося на дорозі Харків-Ахтирка виявилися страшнішими. В ньому водій БМВ, який їхав з Богодухова до Харкова зіткнувся з Рено.

Наталія Філоненко,  старший інспектор управління ДАІ в Харківській області:

– Внаслідок ДТП від отриманих травм загинула сорокарічна пасажирка і восьмирічна дівчинка. Також до медичних закладів були направлені водій автомобіля БМВ с пасажиром, а також водій з автомобіля Рено з пасажиром – трирічним хлопчиком

За життя дитини медики боролися до останього.

Олена Поліщук,  заступник головного лікаря Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І.Мещанінова:

– Были травмы несовместимые с жизнью. Там была закрытая черепно-мозговая травма, перелом костей таза, разрыв селезёнки, поэтому к сожалению ребёночек умер. Т.е. там действительно была тяжёлая ситуация.

Ігор Бескровний, Євген Шинкаренко,  Харьковские Известия