“Він з нами – в наших серцях і пам’яті”. У Харкові встановили меморіальну дошку Герою України

18.08.2023 18:20   -

Мужня людина, герой, справжній українець – хоробрий воїн та кращий командир. Так про Станіслава Парталу говорили присутні під час церемонії відкриття пам’ятної дошки в знак вшанування його пам’яті. Станіслав Партала, позивний Метро, воювати пішов ще у 2014-му. На його рахунку багато успішних бойових операцій, низка нагород за мужність і героїзм.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Прийшла війна у наш дім і він захищав нас, захищав нашу Україну, захищав Маріуполь. На його рахунку сотні бойових виходів, спасення життя своїх побратимів. Це легендарна людина, легендарний військовий. Справжній герой.

2 березня 2022 року, під час виконання бойового завдання, командир взводу, лейтенант Партала отримав важке поранення, але попре це, продовжив керувати боєм, зумів вивести підрозділ з під вогню. На жаль, лікарям не вдалось врятувати життя командира.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Станіслава немає вже півтора року, говорить його дружина, але у рідних, друзів і побратимів таке відчуття, що він десь поряд. Він з ними.

ОЛЕНА ПАРТАЛА ДРУЖИНА ГЕРОЯ УКРАЇНИ СТАНІСЛАВА ПАРТАЛИ
Вірний друг, хоробрий воїн, люблячий чоловік, турботливий батько, син та брат. Його девізом по життю було: ніколи не здаватися! Не зупинятися на досягнутому та не боятися викликів долі, бо вони дають нам змогу стати сильнішими.

Станіслав Партала став  взірцем мужності і незламності для багатьох людей, які його знали і прикладом для побратимів.

ПОБРАТИМ СТАНІСЛАВА ПАРТАЛИ
Багато хто з нас рівнявся на Стаса, рівняється і буде рівнятися. Тому що це була людина, яка дійсно все робила не тільки словом, але й ділом я хотів би, щоб всі присутні і взагалі всі його друзі, молоде покоління продовжувало рівнятись на таких, як Стас, справжніх, скромних героїв.

Загалом, таких меморіальних дошок у Харкові буде встановлено 23-м загиблим героям – випускникам харківських шкіл.

ОСТАННІ НОВИНИ