Відремонтовані трубопроводи та чиста каналізація – робота Харківських комунальників (відео)

18.11.2022 14:45   -

Щодня комунальники Харкова кожен на своєму місці роблять все можливе для комфортно життєдіяльності мегаполісу. Працюють у всіх районах міста, і навіть за кільцевій – так у селищах триває відновлення водопостачання.

В Індустріальному районі з початку року бригади КП “Харківводоканал” усунули 240 пошкоджень на водоводах. На підприємстві звітують, ремонтники також упорядкували 235 оглядових колодязів і капітально відремонтували понад 20 водорозбірних колонок.

КП “ХАРКІВВОДОКАНАЛ”
Більше того, усунули серйозні аварійні ситуації, що сталися на ділянках магістралей на вулицях Мохначанській та Електровозній. Роботи проводились без відключення мешканців від водопостачання. Після ремонту територію упорядкували. У зв’язку з ворожою агресією, що не припиняється, ремонтники завжди готові до роботи в можливих екстремальних ситуаціях. Для цього розроблено чіткий план дій. Також на належному рівні в районі проводяться профілактичні заходи на об’єктах водопровідного господарства, що у комплексі дає змогу утримувати ситуацію з подачею води під контролем.

Також аварійні бригади вже розпочали відновлювальні роботи на 12 пошкоджених ділянках трубопроводів. Працюють і у селищах Родичі та Лісове, що знаходяться у передмісті Харкова, біля П’ятихаток. Бригади підприємства  продовжуть відновлювати водопостачання. Так на фінальному етапі перекладання одинадцяти метрів ділянки трубопроводу у приватному секторі селища Родичі. Робітники завершили укладання труб, усі технологічні та зварювальні процеси і готуються виконати благоустрій території.

КП “ХАРКІВВОДОКАНАЛ”
Також на контролі – реконструкція зовнішніх водопроводів у селищі Лісове, де перекладають 7 м аварійної ділянки трубопроводу. Продовжуємо виконувати  заявки мешканців, які повертаються у свої квартири і просять відновити подачу води. Залежно від стану мереж виконуємо необхідні ремонти та заміни. Після повернення мешканців життя у цих селищах поступово налагоджується, а наше завдання – забезпечити необхідний комфорт у кожній квартирі.

Робота кипить і у інших районах Харкова. Комунальники стежать за чистотою каналізації. Так фахівці профільного підприємства промивають ділянки колекторів мережі по вул. Благовіщенській, пр. Тракторобудівників, вул. Миру та вул. Грицевця.