В Великом Бурлуке – День местного самоуправления

09.12.2019 14:32   -
Автор:
На Великобурлуччині – день місцевого самоврядування. Люди, які поставили собі за мету покращувати добробут свого району та займаються цим буквально щоденно, відзначили своє професійне свято. На святокому концерті всі як один кажуть, головне для них – не паперові відзнаки, а шана містян.
 
Віктор Терещенко голова Великобурлуцької об'єднаної територіальної громади
 
Ми відновили вуличне освітлення в усіх населених пунктах, ми займаємося благоустрієм, ми будуємо дороги на території нашої селищної ради і об'єднаної громади, ми запустили проект соціального автобусу, що безкоштовно перевозить пасажирів як пільговиків, так і всіх людей громади всіх населених пунктів безкоштовно.
 
Та владники кажуть, багато чого лише на кошти селища не зробиш, але в такій ситуації їм допомагають народні обранці.
 
Олександра Жиліна голова Великобурлуцької районної ради
 
Мы работаем в очень тесном контакте с народным депутатом Дмитрием Алексеевичем Шенцевым. Его поддержка для жителей нашего района очень большая.  Во-первых, с ним мы – местное самоуправление участвуем во всех тех проектах, во всех тех задумках, которые необходимы для людей.
 
А ось задумів багато, каже народний депутат Дмитро Шенцев, і, по-перше, він планує приділити увагу освітній та медичній галузям не лише в мегаполісах, а й в найвіддаленіших селищах.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Чтобы наши школы по возможности не сокращались, не ликвидировались, безусловно, нужно повышать их уровень оснащения, точно также как в медицине и во всех, во всех направлениях, поэтому работы хватит на долгие поколениях.
 
Та на Великобурлуччині відзначили не лише День самоврядування, а й День Збройних сил України. І в районі люди, які не з чужих вуст, а на власні очі бачили всі бойові дії є. Як от Володимир Литовченко. Чоловік каже, його призвали до АТО ще в 2014 році, прослужив він там близько 2х років. але всі події, що там відбувалися, пам'ятає, немов це було вчора.
 
Володимир Литовченко військовий
 
Самое неприятное – это был 2014 год, когда отступали с Луганска, когда мы подошли к самому Луганску со стороны "Металиста" нас начали выбивать понемногу, пришлось отступать, вот это, наверное, самое тяжелое было. То есть если кто-то говорит, что ему не было страшно, они врут или может псих человек. Не может быть не страшно на войне.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України
 
Такие люди, такая категория людей, конечно же, заслуживает особого отношения и, безусловно, в моей программе, в моей депутатской деятельности, мы тесно сотрудничаем. И там, где мои возможности есть, я стараюсь, чтобы и они и, к сожалению, семьи погибших не были оставлены и забыты. Поэтому мы работаем в тесном контакте и будем работать и дальше в этом направлении.