В Валковском доме детского и юношеского творчества проводят капитальный ремонт

31.07.2017 15:41   -
Автор:
Це один з ключових об'єктів на Валківщині, де триває масштабна реконструкція. Зараз тут, у Будинку дитячої та юнацької творчості, де займаються майже 1300 вихованців, у розпалі капітальний ремонт. На його проведення з обласного бюджету цьогоріч було спрямовано майже півтора мільйони гривень. Основні роботи вже виконано. І, як зазначила голова облдержадміністрації Юлія Світлична, під час своєї поїздки до Валківського району, все відбуватиметься і надалі за графіком. І вже з нового навчального року дітлахи займатимуться у нових приміщеннях. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Развитие и физкультура, и культура и в принципе детское творчество развивать надо, потому что именно здесь зарождаются будущие звёздочки. Мы будем помогать и поддерживать. Мы сегодня передадим оборудование, чтобы вам было легче осуществлять свою работу, потому что вы тоже работаете. Поэтому комплекс музыкальной аппаратуры мы вам сегодня передаём. Спасибо. 
 
Для дітлахів це особливо жаданий подарунок. Вони вже з нетерпінням очікують закінчення ремонту у танцзалі, щоб розпочати репетиції.
 
Софія Рома вихованка танцювального колективу "Фієста" 
 
Танці для кожного з нас є частиною нашого життя і в майбутньому кожен з нас може здобути цю професію. 
 
До того ж їм є вже чим пишатися. Дитячий танцювальний колектив "Фієста" – учасник багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів. 
 
Світлана Прищепа директор Валківського районного будинку дитячої та юнацької творчості 
 
У нас 8 напрямків роботи. Фаворитом є художньо-естетичний напрям. А родзинкою цього напряму звичайно танцювальні гуртки.  Проводити репетиції на високому рівні, нам вкрай необхідний був танцювальний зал, комфортний сучасний з музичною апаратурою. Ми вам дуже вдячні. Нас почули і за це велике спасибі.  
 
Втім зазначила губернатор Юлія Світлична, керівництво області і надалі надаватиме підтримку розвитку культури.  
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Діти нас будуть спонукати для подальших дій і ми будемо допомагати не тільки культурі, а й освіті. Тому що нові школи потрібні. Бітьки будуть старатися їх наповнювати, а ми будемо будувати. В нас все ще попереду. І культурі будемо приділяти увагу не тільки в Валках, а й в області.