В ритме танца

13.08.2012 13:52   -
Автор:

 

Цього разу поведе до танцювального олімпу команду міста харків'янин Олексій Калачов. Минулого сезону йому довелося бути хореографом збірної Криму. Тоді він працював з півтисячною жіночою армією танцюристок, такий був задум сценаристів шоу.

Фрагмент виступу збірної Криму:

– Царь, очень приятно, царь, очень приятно. Вдруг как в сказке скрипнула дверь, всё мне ясно стало теперь, сколько лет я спорил с судьбой ради этой встречи с тобой … не напрасно было.

Олексій жартує, не завжди було просто знайти спільну мову з командою, тож інколи доводилося брати просто – чоловічим шармом.

Фрагмент виступу збірної Криму:

– Sex bomb, sex bomb, you are sex bomb, and…

Танцював за збірну Криму, а душею був з Харковом. Олексій змирився з тим, що його рідне місто віддали іншому хореографу – Амадору Лопесу. Але він чекав, що колись його мрія здійсниться.

Олексій Калачов ,головний хореограф харківської команди третього сезону танцювального шоу:

– Когда я узнал, что я буду не за Харьков, а за Крым конечно же было много вопросов, основной – как я приеду в другой город и буду кричать "Крым мы лучше всех", когда есть Харьков, за который я бы кричал сильней и с большей уверенностью, потому что это мой любимый город. Но на самом деле я скажу, что Харьков был очень сильный конкурент в прошлом году для меня как для хореографа Крыма.

У свої двадцять вісім – Олексій вже ковтнув зірковості. Танцівник знімався у кліпах Ёлки, Жанни Фріске, Валерії та багатьох інших зірок шоу-бізнесу. Робив хореографічні постановки для Віри Брежнєвої, гуртів "Інь-Янь", "Алібі". Тепер головний стимул для перемог, розповідає хореограф – харківські майдансери. Повторити минуле, та дістатися нових вищих верших танцювального олімпу прийшли і юні старожили проекту.

Георгій та Анастасія ,учасники трьох сезонів танцювального шоу:

– Нам очень нравится защищать наш город это прежде всего наша миссия. Мы отстаиваем наш город, показываем свои таланты – актёрские и так далее танцевальные. Потом приятно встретить старых друзей.

Отримала квиток у телепроект і 25 річна вчителька української мови Тетяна Степаненко. Жінка розповідає, мріяла про танці з самого дитинства.

Тетяна Степаненко ,вчителька, учасниця другого і третього сезонів танцювального шоу:

– У меня всегда мама знала что я с детства любила танцевать, наверное ещё с роддома, потому что настолько как она говорит я активно себя вела в роддоме, мама говорит – уже точно будет танцевать всю жизнь.

В період репетицій, які зараз тривають, хореограф відбере 150 кращих танцюристів. Композиція, яку представлять харків’яни вісімнадцятого серпня буде про один день з життя міста.

Олексій Калачов, головний хореограф харківської команди третього сезону танцювального шоу:

– Всех карт я открыть не могу, потому что это секрет. Но могу сказть, что будет композиция Веры Брежневой ищу тебя и что эта постановка будет отображать город Харьков с той стороны как я её вижу. Будут конечно декорации, будут костюмы и красивая крутая хореография.

Головне про що прохає хореограф, так це про підтримку харків’ян під час виступів у Києві. Бо саме від них і залежатиме, чи отримає цього сезону Перша столиця звання Першої танцювальної.

Олена Зеленіна, помічник головного хореографа харківської команди третього сезону танцювального шоу:

– Они уже зажжённые, заведённые. Они уже знают что в первом сезоне было третье место, во втором – второе место, и они уже хитренькие такие. Так, что они готовы всех разорвать.