В Покотиловской поликлинике открыли обновленный стоматологический кабинет

18.10.2012 17:48   -
Автор:

Через спілкування до вирішення проблем. Так, на зустрічі мешканці Покотилівки діляться наболілим із депутатом облради Євгенієм Мураєвим. І деякі проблеми жителів цього селища вже вирішено. Так юні натуралісти Покотилівки скаржилися на відсутність комп"ютера. І ось Євгеній Мураєв вручає їм новенький ноутбук. На такій самій зустрічі депутат дізнався і про ситуацію із стоматкабінетом у місцевій поліклініці, який СЕС хотіла закрити через невідповідність санітарним нормам. Грошей на ремонт у медзакладу не було. Тепер тут все змінилося.

Світлана Потабенко головний лікар Покотилівської поліклініки

-В течение двенадцати дней был сделан произведен ремонт и установлена установка. Большое спасибо Евгению Владимировичу, который сразу откликнулся и помог приобрести данную установку, это очень хорошо как для наших стоматологов, так и для населения Покотиловки.

Тепер, після капремонту, оновлений кабінет урочисто відкривають. Нові пластикові вікна, освітлення,  свіжопофарбовані стіни. І нова сучасна стоматустановка. Її потужність дає можливість лікувати без болю і обслуговувати більше пацієнтів.
 
Олена Безрук старший стоматолог Покотилівської поліклініки

-Это комфорт для нас, для работы, всё под рукой, и ассистенту, и пациенту я думаю комфортно намного в таком кресле, не больно, то есть идёт приятный звук и пациент не чувствует как оно работает.

Комфорт оцінила і перша пацієнтка – восьмирічна Дана.

Дана Бугло 8 років

-Понравилось, удобное кресло, удобно, что двигается.

У межах соціального проекту, запровадженого Євгенієм Мураєвим, таких сучасних стоматкабінетів у Зміївському та Харківському районах відкрито вже вісім. Мета, каже депутат, зробити якісну медицину доступнішою для людей.

Євгеній Мураєв депутат Харківської облради

-Во-первых мы будем устанавливать тут вторую машину, собираемся покупать рентген, для того чтобы жители могли комплексно пользоваться полноценно полным объёмом услуг, следующий год будет принято спецпрограммы по льготному лечению и протезированию льготного контингента и для наших детей.

У планах, каже Євгеній Мураєв, в усіх сільских лікарнях Зміївського та Харківського районів оновити стоматобладнання. Аби малеча не боялася лікуватися і в країні зростала здорова нація.

Анастасія Полякова, Олег Синицький, Харьковские Известия.