В ожоговое отделение неотложки поступило 15 пациентов. У троих подтвердился диагноз холодовая травма

06.12.2016 14:20   -
Автор:
Прямо з вулиці в опікове відділення. Зі зниженням температури у фахівців лікарні швидкої та невідкладної допомоги додалося роботи. За тиждень у них 15 пацієнтів з підозрою на холодові травми та обмороження. З цього числа лише у трьох пацієнтів підтвердився діагноз. Постраждали руки, ноги та обличчя. Восьмеро людей отримали меддопомогу та повернулися додому, бо холодової травми не мали, проте були на сильному підпитку через це і травмувалися.
 
Аслан Цогоєв завідувач опікового відділення лікарні швидкої та невідкладної допомоги
 
Так же были доставлены двое тяжелейших больных практически в органальном состоянии, это женщина с подозрением на холодовую травму, но оказалась другая патология. И второй пациент –  мужчина без определённого места жительства, который так же был доставлен в органальном состоянии с подозрением на холодовую травму, который в течении полутора часов находясь в отделении скончался. Превалирует отравление суррогатами алкоголя. 
 
Сьогодні, каже Аслан Цогоєв, був відпущений додому чоловік, який затримався в лікарні довше всіх. У нього обмороження ніжньої кінцівки. Щоправда, йому ще деякий час доведеться залишатися під наглядом у дільничного хірурга в поліклініці.
 
Аслан Цогоєв завідувач опікового відділення лікарні швидкої та невідкладної допомоги
 
В настоящее время больных с холодовыми травмами в отделении нет. В основном пациенты среднего возраста начиная от 30 до 60 лет. Из них, из 15 пациентов, без определённого места жительства только четверо было пациентов, которые к нам обратились. В основной массе они работающие люди, но причина это злоупотребление алкоголем.