В одном из дворов на проспекте Тракторостроителей расчистили дорожки от снежных заносов

03.12.2019 16:12   -
Автор:
Не тільки центральні вулиці, а і ті що знаходяться у дворах. Комунальники Харкова ще до початку робочого дня зробили все можливе, щоб харків'яни йшли на роботу по розчищеним доріжкам, а їхні автомобілі не грузли у заметах.
 
Ольга Сьоміна начальник філії КП "Харківблагоустрій" Московського району
 
Для нас полной неожиданностью сегодняшние осадки не были, поэтому дворники Московского района вышли сегодня на работу в пять утра. За нами закреплено тринадцать единиц тракторной техники и сорок одна единица малой механизации. Сегодня вы видите в этом дворе работает малая снегоочистительная техника, которая облегчает работу нашим дворникам. 
 
Марина Іванівна працює двірником вже дванадцять років, і каже, що їй дуже до душі, коли мешканці будинків, за які вона відповідає можуть вранці комфортно дістатися на роботу, чи просто вийти гуляти. Головна мета встигнути вчасно, тому ані мороз, ані сніг не стали на заваді. 
 
Марина Камінська двірник 
 
Одеты мы хорошо, у нас всё есть. Вот видите, и сапоги, и шапки, и курточки. Лопаты. Всё нам выдали. Ну когда снег, приходится выходить рано, чтобы почистить, пока люди не затоптали, потому что потом будет очень и очень тяжело. 
 
Не тільки для пешохідів, а і для дитячих візочків, двірники розчищають доріжки з запасом, так щоб харків'яни не просто пересувались з пункту А в пункт Б, а і відпочивали під час прогулянки. 
 
Даніела домогосподарка 
 
Конечно хорошо поубирали, очень достойно. В принципе, я думаю зима только начинается, все ошибки учтём и будем кататься, дышать свежим воздухом. 
 
Комунальники наголошують, що кожного року їм доводиться зіткатися з однаковою проблемою, що значно ускладнює прибирання снігу – байдужість автовласників, які не думають про інших, і залишають свої транспортні засоби де їм заманеться.  
 
Ольга Сьоміна начальник філії КП "Харківблагоустрій" Московського району
 
Единственная проблема для района, я думаю и для всех в городе, это машины, которые ставят во дворах.  Большая просьба ко владельцам автотранспорта ставит свои машины на муниципальных парковках. Это значительно облегчило бы нам качество уборки внутриквартальных дорог.