В Харькове стартовала программа реконструкции школьных стадионов. Работы ведутся на 12 объектах

04.07.2016 14:57   -
Автор:
Спортивний стадіон сто п'ятдесятої школи роками виглядав як звичайне поле – кущі, дерева та трава умови для занять створювали не найкращі. втім, вже кілька тижнів тут кипить робота – стартувала масштабна реконструкція стадіону. Наразі вона лише на початковому етапі, втім просувається швидко, і в районній адміністрації запевняють: вже до кінця цього літа стадіон отримає нове, сучасне обличчя. 
 
Володимир Котковський голова адміністрації Шевченківського району
 
У нас в планах снятие всех старых конструкций, снос аварийных и больных деревьев, обустройство дорожек для сдачи физкультурных нормативов, обустройство футбольного стадиона, площадки для стрит-воркаута, всего, что прямо или косвенно связано со спортивными мероприятиями. 
 
Між тим, роботи ведуться не тільки в сто п'ятдесятій школі і не тільки в Шевченківському районі. Відновлення спортивних стадіонів, розповідають в міському Департаменті молоді та спорту, це в Харкові – ціла програма. 
 
Костянтин Лобойченко директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту
 
Во всех районах города Харькова уже приступили к реконструкции спортивных стадионов. На двенадцати стадионах уже идут работы. Техника работает, люди работают, в некоторых школах уже более пятидесяти процентов работы выполнено. В Шевченковском районе у нас две школы реконструируют, в Киевском две, в Холодногорском две и в остальных районах по одной школе. 
 
Крім того, додають в Департаменті молоді та спорту, в планах на цей рік встановити майданчики для воркауту в ста сорока двох школах. Таким чином, Харків стане першим містом в Україні, де подібним чином обладнані абсолютно всі школи.