В Харькове отметили годовщину Национальной полиции Украины

04.08.2016 15:43   -
Автор:
З нагоди річниці створення Національної поліції, на урочистому шикуванні – всі підрозділи нацполіціі Харківщини. На площі Свободи і патрульні машини, і бронетехніка, і спецобладнання, і тисячі правоохоронців, і поліцейський кінний загін, і кінологи, і велосипедисти. Саме Харківська область, зазначив губернатор Ігор Райнін, була однією з перших, де впровадили правоохоронну реформу. 
 
Ігор Райнін голова Харківської обласної державної адміністрації
 
Поява нової поліції – одна з ключових реформ, яка реалізується в нашій державі. Наразі ми приводимо роботу правоохоронців до європейських стандартів. Поліція повинна служити громадянам і захищати їхні конституційні права і свободи. Це основна вимога президента України Петра Порошенко до національної поліції. Професійна компетентність, людяність, патріотизм та готовність захистити права та свободи громадянина, цілістність і незалежність держави – такі головні риси повинні бути у тих, хто стоїть на захисті безпеки мешканців України. Ви повинні служити виключно народу України!
 
Саме тих правоохоронців, які протягом першого року своєї роботи найкраще проявили себе, вірно та відважно служили, губернатор Харківщини Ігор Райнін особисто нагородив відзнаками. 
 
Ігор Райнін голова Харківської обласної державної адміністрації
 
Харьковский полицейский гарнизон – это 10 с половиной тысяч полицейских: это 6300 полицейских, которые являются следователями, оперативными работниками, криминальная, гражданская безопасность. 1300 – это патрульная полиция и 3000 – это личный состав Национального университета внутренних дел. Такой мощный коллектив. Практически, большинство новых ребят, новых людей. Идеология новая! Это самое важное.
 
Далі – показові виступи спеціального загону особливого призначення.
 
Під час свята харків'янам також презентували новий велосипедний підрозділ патрульної поліції. Його створили, аби ще більш оперативно реагувати на будь-які правопорушення. Новоспечений велопатруль, – зазначив керівник харківської поліції, нині укомплектований повністю і готовий стати до роботи.
 
Анатолій Дмитрієв т.в.о начальника ГУ НП в Харківській області
 
Говоримо сьогодні великі слова вдячності і губернатору Ігорю Львовичу, і обласній раді, і міській раді. Ось з велосипедами допомогли нам, придбати. І всім керівникам, і простим громадянам, які підтримують нас сьогодні.