В Харькове опять заминирование. В этот раз очередь дошла до здания горсовета

17.04.2014 20:56   -
Автор:

До Харківської міськради прибула вибухо-технічна служба та міліція. Вони шукають вибухівку, про яку повідомили по телефону правоохоронцям невідомі. Інформація про замінування будівлі виконкому надійшла за двадцять хвилин до десятої ранку, каже директор департаменту інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

Юрій Сидоренко директор Департаменту інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради

Сразу приехала милиция, но людей не эвакуируют почему, потому что здание хорошо сейчас охраняется  и вероятность того, что здесь действительно находится какое-то взрывоопасное вещество или бомба, стремится к нулю.

Це вже не перше повідомлення про замінування в Харкові. За останній тиждень в місті вибухівку шукали і в обладміністрації, і в метрополітені, і на залізничних вокзалах, і в банках. Від цих нескінченних жартів, кажуть городяни, доводиться перебувати в постійній напрузі.

Ганна харків'янка

Люди должны жить спокойно и без всякого этого непонятно чего. Конечно, очень надоело, очень надоело, и постоянно быть в напряжении, и не работать спокойно – это не есть хорошо.

Елла Михайлівна харків'янка

Тех хулиганов надо ловить, пожалуйста, по-моему такие средства есть, можно поймать человека. То то заминировали, то это заминировали, а сколько они средств на это тратят. Плохо, конечно, плохо. Нормальной жизни нет.

Після ретельної перевірки спеціалістами усіх приміщень будівлі виконкому, інформація про замінування знову не підтвердилася.