В Харькове начала работу онлайн-платформа Uber

20.04.2017 14:15   -
Автор:
Понад 73 країни, майже 500 міст, і 5 млн поїздок щодня. Саме такі показники у всесвітньо відомої онлайн-платформи з пошуку автомобіля з водієм Uber. Дотепер харків"яни могли лише мріяти про неї, аж ось за підтримки міської влади сервіс впровадили і у Харкові. Крім того, Харків став першим містом України, де можна здійснити таку поїздку на електромобілі. 
 
Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури
 
Харьков всегда был, в общем, столицей инноваций.  Всему, что происходит нового, всегда в этом городе открыты двери. И мы надеемся, что у вас все получится, а харьковчанам будет легко, комфортно и удобно пользоваться услугами перевозчиков, которые через вашу платформу будут представлены.
 
Дмитро Яковлєв член наглядової ради харківського ІТ-кластеру
 
Мы видим Харьков IT-столицей всей восточной Украины. Городом, в котором присутствуют крупнейшие украинские и международные технологичные компании. Городом, где наивысшее качество образования, а также городом, в котором развиты электронные услуги и подобные платформы, которые делают качество жизни харьковчан выше и удобнее.
 
Uber – це технологічна платформа, що поєднує пасажирів та водіїв. Основний інструмент нового сервісу – додаток у смартфоні. За словами координаторів проекту – принцип роботи дуже простий і покликаний зробити пересування по місту комфортним, надійним та доступним.
 
Артем Панченко директор з логістики операційної діяльності Uber в Україні
 
У вашому телефоні відбувається маленька магія, оскільки коли ви встановлюєте додаток на свій телефон, додаток задає вам лише одне питання: куди ви хочете поїхати? Далі він сам встановлює за допомогою GPS де ви знаходитесь. Алгоритми спеціальні, вони визначають найближчий автомобіль, тобто він найшвидше може приїхати до вас і після цього вже вам подається автомобіль.
 
Євген Лободько водій сервісу Uber
 
Программа удобная, все там в подробностях учитывается, рассказывается, статистика, данные, карты. Ну удобно работать.
 
Аби оцінити переваги нового сервісу, у харків"ян та гостей міста є можливість скористатись п"ятьма безкоштовними поїздками. Для цього в розділі "Оплата" додатку Uber необхідно ввести промокод "KHARKIV". Пропозиція дійсна до неділі 23 квітня.