В Харькове готовятся в сессии городского совета, которая состоится 16 октября

03.10.2019 15:37   -
Автор:
У Харкові триває підготовка до сесії міськради, що відбудеться 16 жовтня. Аби питання потратили на розгляд депутатів, вони спочатку проходять декілька етапів. Один із таких – узгодження на постійних комісіях. Тож всі запропоновані зміни та новації від депутатів та представників Департаментів обговорюють, знаходять спільне рішення, лише потім ці питання виносять на голосування сесії. Так у Харкові мають намір продовжити розвивати транспортну інфраструктуру: нові тролейбуси, нові маршрути.   
 
Олександр Куколь заступник директора Департаменту – начальник управління транспорту та пасажирських перевезень
 
Забезпечено стабільне функціонування об'єктів транспортної інфраструктури. Також йде будівництво тролейбусної лінії від розворотного кола Героїв праці до розворотного кола Північна Салтівка.
 
Про інші проекти Харківської міської ради також не забувають. Кошти будуть виделені на програму молодіжного кредитування та доступного житла. Крім того, в Першій столиці мають намір збільшувати кількість територіальних підрозділів ЦНАПів.  
 
Вікторія Китайгородська директора Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку
 
Мы готовимся к открытию еще одного территориального подразделения центра.Оно будет находиться в здании дома недвижимости, так называемого здания БТИ, и в следующем году там будет открыт еще один центр и создаем еще одно территориальное подразделение.  
 
Загалом на найближчу сесію планують винести кілька десятків питань. Вони стосуватимуться різних напрямів життєдіяльності міста. 
 
Алла Бобейко депутат Харківської міської ради
 
Комісія пройшла дуже складно, всі були зацікавлені в питаннях, було задано багато питань, доповідачі дали вичерпні відповіді і це свідчить про порозуміння і взаємну зацікавленість до тієї роботи, що ми робимо в міській владі.