В детском саду №124 состоялся выпускной

23.05.2019 15:40   -
Автор:
Дар'я Домнишева є головою батьківського комітету дитсадку номер 124. ЇЇ сину Максиму- 6, заклад відвідує з 2,5 років. Сьогодні у Максима перший в житті випускний. Жінка вважає: педагоги та вихователі добре підготували її дитину до школи.
 
Дар'я Домнишева 
 
Когда приводишь ребенка- очень нервничаешь. Но тут очень классный коллектив, очень хорошая заведующая и талантливые  воспитатели. Дети тут просто расцветают можно сказать.
 
У дитячому садку займаються 240 дітей від 2 до 6 років, розповідає завідуюча Юлія Гончаренко. Існує також група для дітей, які мають затримку у розвитку мовлення. З вихованцями працюють більше 20 педагогів, психологів та викладачів.
 
Юлія Гончаренко завідуюча дитячого садку № 124
 
У нас есть бассейн в детском саду и есть зал сухого плавания. Наши дети плавают, занимаются спортом, у нас есть физкультура. Есть развивающие занятия: математика, развитие речи. Мы прививаем нашим детям любовь к художественной литературе и стараемся развивать наших детей всесторонне.
 
Сьогодні у дітей та вихователів свято – випускний. Вихованці садку підготували святковий концерт, де танцювали та читали вірші. Родзинкою концерту стало виконання юними вихованцями класичного вальсу.
 
Діти отримали подарунки від Благодійного фонду Олександра Грановського, а їхні батьки озвучили народному обранцю нагальні питання, щодо інфраструктури закладу. Для їх вирішення в Фонді продовжує працювати програма "Крок у майбутнє" у партнерстві з міською владою, що направлена на розвиток дошкільної та шкільної освіти. Олександр Грановський пообіцяв узяти озвучені проблеми під свій контроль.