В Чугуеве День Победы отметили грандиозным шествием, концертом и победоносным салютом

10.05.2018 14:09   -
Автор:
Яків Артемович Сердюков та Олександр Іванович Таран – одні з головних героїв світа Перемоги. Тож з гордістю очолюють величезну колону чугуївців, які урочистою ходою крокують до святого для всіх місця – вічного вогню на Меморіалі слави, де височить монумент на честь героїв-визволителів. 
 
Яків Сердюков ветеран війни 
 
Мы дожили до такого дня. Радость такая, что мы встречаем День Победы. 
 
Олександр Таран ветеран війни 
 
Смотрите, когда нас не станет, чтобы вы вспоминали и День Победы, и нас бывших фронтовиков. 
 
Цим фронтовикам чугуївці аплодували і низько вхиляючись дарували квіти. Це був нескінчений потік людської вдячності за перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. І скорботна хвилина мовчання на згадку про тих, не повернувся з полю бою. 
 
Галина Мінаєва мер м.Чугуєва
 
Сегодня каждый из нас должен помнить о тех, кто не боясь шёл на встречу смерти, защищая свою Родину, о тех кто своим героическим трудом приближал Великую Победу. Мы обязаны помнить об этом и вот эту память передавать из поколения в поколение. 
 
І вони пам"ятають. Всі чугуївці, від мала до велика, із світлинами своїх родичів фронтовиків, які не дожили до сьогодні. Як зазначив народний депутат України Дмитро Шенцев, для міста це вже стало доброю традицією ось так разом з героями святкувати День Перемоги.
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Дорогие ветераны, огромное вам спасибо и низкий поклон за ваш подвиг, за то, что вы завоевали для нас возможность быть живыми и свободными.Я хочу поблагодарить всех жителей Чугуева за то, что много лет подряд возле этот монумента собирается огромное количество людей и для них нет вопроса кто победитель, кто герой. Вот они герои наши. Дай нам Бог силы и мужества, быть достойными наших героических отцов и дедов.
 
Аби вшанувати пам"ять тих, хто воював проти нацизму і загинув на фронтах, покласти квіти до вічного вогню, вишикувалась черга вдячних нащадків. А потім  святкування Дня Перемоги продовжилось на Соборній площі. Це була величезна концертна програма, що стала подарунком від народного депутата Дмитра Шенцева та Чугуївського міського голови. Патріотичні пісні у виконанні заслужених артистів України – Гаррі Сетьяна та Вікторії Веннікової. Ну а спеціальний гість свята Поліграф Шарікоff викликав справжній фурор.
 
Сучасні хіти у його виконанні нікого не залишили байдужим. Тож раділи і підспівували всі. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Дорогие чугуевцы, с Днём Победы нас!  И кто бы сейчас что не говорил у нас не забрать этот праздник, не забрать эту Победу. И пока мы будем вместе так будет всегда. До новых встреч. С праздником всех!  
 
І ще одним головним і довгоочікуваним подарунок до свята всім чугуївцям став грандіозний феєрверк на честь Дня Перемоги.