В Балаклейской больнице появился современный рентген-аппарат

15.06.2018 14:30   -
Автор:
У Балаклійській районній лікарні протягом 4 років був відсутній рентгенівський апарат. Саме тому потреба у цьому медичному обладнані була великою, адже в поліклініці обслуговується все населення району, а це майже 81 тисяча осіб. І всім їм доводилось долати декілька кілометрів заради обстеження. Але зараз робота рентгенологічного кабінету відновлена, тому що з"явився надсучасний апарат. 
 
Оксана Лободенко лікар-рентгенолог Балаклійської центральної клінічної районної лікарні 
 
Это аппарат Т-90 ЦС на три рабочих места. Он может работать как в горизонтальном , так и в вертикальном положении. То есть если у нас будет тяжелый пациент на каталке, чтобы его не обвозить к окну, мы можем перевернуть аппарат и здесь на топчане сделать ему снимочки, сразу же на каталочке. То есть для удобства пациентов – это многофункциональный аппарат.
 
Також у поліклініці відремонтували рентгенологічний кабінет. 
 
Степан Масельський голова Балаклійської РДА 
 
Ми маємо підтримку керівника області і кожна сесія – це для Балаклійського району близько 20 і більше мільйонів гривень надходить до місцевого бюджету саме на розвиток. У цьому році пішли кошти на розвиток охорони здоров"я, освіти/
 
Марина Руденко головний лікар Балаклійської центральної клінічної районної лікарні 
 
Щорічно фінансування додаткове за кошти районного бюджету постійно збільшується, що дає нам змогу більше ремонтувати сучасне медичне обладнання. За що ми дуже вдячні губернатору Юлії Олександрівні Світличній. Безумовно, без її підтримки такого б не було і також керівникам району.