Дергачевская ЦРБ открыта после капитального ремонта

15.06.2018 14:27   -
Автор:
Її відкрили після масштабної реконструкції. Як нова копійка, так відтепер виглядає Дергачівська центральна райлікарня. З результатами виконаних у медичному закладі робіт ознайомилася губернатор Юлія Світлична разом із народним депутатом Іриною Луценко. Протягом 8 місяців у лікарні відремонтували всі 4 відділення: хірургічне, терапевтичне, гінекологічне та пологове. Поліклінічне відділення привели до ладу ще минулого року. До робіт підійшли комплексно: відновлене все – від даху до комунікацій.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Ми з вами змогли за невеликий проміжок часу зробили те, на що розраховували дуже-дуже довго. Ми зробили повністю ті ремонти, які ми очікували десятиріччями. Я дякую вам за ту наснагу і те бажання зробити краще тому, що без вашого інтузіазму, без вашої віри і довіри не було б цього результату. 
 
Крім того, додала Юлія Світлична, триває і програма зі зміцнення технічної бази медзакладів. У Дергачівській центральній райлікарні відтепер новий апарат УЗД та автомобіль. Керівник облдержадміністрації відзначила, що комплексна реконструкція лікарні стала можливою завдяки тому, що керівництво області долучило до робіт міжнародних партнерів, зокрема, німецьку організацію GIZ.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Ну що найважливіше у людини в житті? Це здоров'я! Якщо його нема – немає життя, нема майбутнього, нема віри і нема нащо жити. А якщо є професійні, віддані своїй справі медики, які кожного дня можуть мотивувати, допомогти кваліфіковано, надати допомогу медичну і просто вислухати людину, тоді є віра, тоді є можливість, тоді є здоров'я і бажання жити. Шановні медичні працівники, шановні дергачівці! Я дуже дякую вам за ту роботу, яку ви робите щодня! 
 
Юлія Світлична запевнила, що подібні об’єкти відкриватимуться в області регулярно. Відповідне фінансування на це є, тож зупинок не буде.  Наразі завершується реконструкція Ізюмської центральної міської лікарні, на черзі лікарні у Вовчанському районі, Новій Водолазі, Чугуєві, Краснокутському, Богодухівському районах. Також буде закупатися нове обладнання. Робитимемо все, зазначила губернатор, аби кожен мешканець області відчув зміни. Завдяки фінансовій децентралізації в країні є можливість направляти кошти на відновлення інфраструктури, в  тому числі – медичної, про це, звертаючись до лікарів, наголосила представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко. Та додала, що наразі відбувають великі зміни в рамках медичної реформи, ініційованої Петром Порошенком та спрямованої на зміцнення саме сільської медицини.
 
Ірина Луценко представник Президента у Верховній Раді
 
Робимо все можливе, щоб покращувати умови роботи лікарів, щоб вам приємніше було ходити на роботу. Для того щоб люди, які лікуються, через ці кращі умови лікувння мали до вас ще більшу довіру.