В Академии городского хозяйства сегодня праздновали выпускной

30.05.2012 23:13   -
Автор:

Більше трьох тисяч колишніх студентів денної та заочної форми навчання академії міського господарства отримали сьогодні путівку в життя. Іван Блюдик – обрав спеціальність інженера механіки грунтів. Він закладатиме фундаменти міських будинків. Хлопець впевнений – роль цієї професії чимала.

Іван Блюдик,  випускник:

-Без фундамента ничего не будет, как в семье, так и в доме, должна быть платформа, на которой все будет строиться в дальнейшем.

Та не всі випускники залишать свій ВИШ по його закінченню. Як от Ольга Смирнова, яка збирається продовжити навчання в аспірантурі.

Ольга Смирнова,  випускниця:

-Чтобы защитить кандидатскую диссертацию и возможно остаться преподавать, ну конечно, не хотелось на этом останавливаться.

Для кожного випускника прощання з рідною альма-матер – відповідальний момент, впевнена народний депутат України Ірина Бережна. Каже, сьогодні і вона згадала свій випускний.

Ірина Бережна,  Народний депутат України:

-У нас тоже был очень трогательный выпуск, вот собственно знания получены, до сих пор помогают мне в жизни самореализовываться. Я уверена, что те знания, которые ребята получили в академии, они помогут им занять достойное место в жизни, построить успешно карьеру, полностью реализоваться, потому что для каждого человека – это безусловно очень важно.

Кращих випускників академії нагородили відзнаками та грамотами. І завершилося все святковим концертом.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.