В 2018 году в Нововодолажской ЦРБ проведут капремонт нескольких отделений

09.02.2018 15:06   -
Автор:
Цього року в Нововодолазькій центральній райлікарні проведуть капремонт кількох відділень. З результатами ремонту, який вже проведено, ознайомилася губернатор Юлія Світлична під час робочої поїздки до району. Капремонт у лікарні стартував ще минулоріч. Роботи розпочали зі створення нового педіатричного відділення. Воно розташується на 3-му поверсі хірургічного корпусу лікарні, що до цього пустував протягом майже 20 років. Тут замінили вікна, двері й підлогу, відремонтували системи опалення й водовідведення. Наразі йдуть оздоблювальні роботи, а також закупівля меблів і обладнання.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Цього року будемо підтримувати Нову Водолагу і зробимо ще більше. У паланх особлива увага – гуманітарна сфера, будемо запроваджувати президенстську реформу щодо сільської медицини. Збудуємо як мінімум 3 сільські амбулаторії, укріпемо їх устаткуванням і будемо робити все, аби вони мали все для надання первинної допомоги людям на селі. 
 
За гроші з обласної скарбниці цього року у Нововодолажській райлікарні заплановано замінити вікна на нові металопластикові, двері лікувального корпусу й терапевтичного відділення, пологового корпусу. На це передбачено понад 1 000 000 гривень. 
 
Олег Яковенко головний лікар Нововодолазької ЦРЛ 
 
Обслуживаем мы весь Нововодолажский район. Очень много пациентов приезжает на консультации. Больше 117 тысяч консультаций в поликлиническом отделении за год и лечим более 5000 пациентов в стационаре. Это почти пятая часть населения Нововодолажского района. 
 
Під час ремонту також замінять вікна і двері у нежитловій будівлі поліклініки. Крім того в лікарні відремонтують хол, проведуть внутрішні роботи в кількох відділеннях, оновлять системи водопостачання і водовідведення в лікувальному корпусі, терапевтичному відділенні й систему теплопостачання райлікарні в цілому. Заплановано придбання нової медичної техніки й багатофункціональних ліжок.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Поспілкувалися з громадою Нової Водолаги, дуже плідна розмова. Маємо спільні плани, будемо разом, будемо будувати ще більше. Минулого року було зроблено дуже багато для Нововодолажського району. Це і відкриття центру з надання адмінпослуг, це і ремонт шкільної, освітянської інфраструктури. Це і закупка нового автобусу і покупка 5 нових автомобілів медичних, для того щоб доїжджати до пацієнтів.