Усі слухняні отримали по заслугах. Малечі Холодногірського району підготували свято (відео)

05.12.2023 15:22   -

Неймовірні відчуття від спілкування з друзями, активні ігри, різноманітні майстер класи. І це не повний перелік того, що до дня Святого Миколая підготували для малечі Холодногірського району. Тож гарним настроєм від казкового чарівника був охоплений кожен з маленьких гостей.

ЄСЕНІЯ УЧЕНИЦЯ
Миколай дуже любив дітей, тому кожну ніч перед святом він приносить дітям під подушку подаруночки. Але, щоб отримати подаруночок треба увесь рік себе гарно поводити – слухатися батьків, не бешкетувати. Хочу побажати всім маленьким харків’янам, щоб вони отримали ті подарунки, які вони дуже хочуть. І щоб у це свято вони завжди раділи і їхня усмішка ніколи не гасла.

АННА УЧЕНИЦЯ
Мені здається, що важливіше не тільки подарунки, а тільки настрій. Ось як ти проводиш з батьками час, з родичами, то це мені здається набагато краще ніж подарунок. Гарного настрою під час свята і щоб ми провели з батьками дуже гарно час!

КИРИЛО УЧЕНЬ
Діточки, я вас вітаю зі святами! Здоров’я, щастя, щоб було багато друзів, щоб все пре все було гарно!

МАРІЯ УЧЕНИЦЯ
Я вважаю, що я себе дуже добре поводила і чекаю подарунка від Святого Миколая. А ще я бажаю всім дітям щастя, здоров’я, миру і найскорішої перемоги!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ПОЛІНА УЧЕНИЦЯ
Намагаємося зробити справжнє свято для наших діточок, навіть в таких страшних, складних умовах і хочемо показати, що диво все ж таки існує. Нам дуже приємно дарувати нашим молодшим друзям свято та розповсюджувати нашу енергетику та отримувати ще більше на взамін.

ЄВГЕНІЯ ЄРМОЛАЄВА ГОЛОВА БАТЬКІВСЬКОЇ РАДИ ХОЛОДНОГІРСЬКОГО РАЙОНУ
Завдяки цьому святу наші діти можуть зустрітися, поспілкуватися, подивитися новорічну виставу та отримати подарунки. Все це можливо завдяки нашому меру Ігорю Олександровичу Терехову, його команді. Хочу сказати слова подяки, що незважаючи на всі труднощі наші діти можуть весело зустріти новорічні свята.

НЕЛЛІ ЦИБУЛЬНИК ГОЛОВА АДМІНІСТРАЦІЇ ХОЛОДНОГІРСЬКОГО РАЙОНУ
Від імені Харківського міського голови ми привітали дітей Холодногірського району з цим чудовим, теплим святом – днем Святого Миколая. Від себе, як від матусі, я хочу побажати кожній дитині міцного здоров’я, щастя, гарних оцінок та мирного неба над головою і хай найскоріше буде наша перемога!

ОСТАННІ НОВИНИ