Україна відкрила близько 70 пунктів пропуску на кордоні

29.05.2020 14:24   -
Автор:
В Україні запрацювало близько сімдесяти пунктів пропуску на державному кордоні. Контрольні пункти пропуску відриваються на перетині з Молдовою та Євросоюзом. Відповідна постанова була оприлюднена на офіційному сайті Кабінету міністрів України.
 
Державна прикордонна служба України
 
У свою чергу, Держприкордонслужба вже проінформувала іноземних партнерів про можливі зміни і кількості пунктів пропуску на кожній ділянці, для того, щоб прикордонники сусідніх країн могли врахувати цю інформацію. Відповідно, щоб вони також мали можливість відновити пропуск зі свого боку.
 
Разом з тим прикордонники зауважують, що відкриття пунктів пропуску з українського боку не означає що це відбудеться одразу. Відкриваються наступні пункти:
 
Державна прикордонна служба України
 
Автомобільні: на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією, Молдовою, Білоруссю, та на кордоні з Російською Федерацією
 
А от для пішого переходу відкриються всі вищенаведені пункти, окрім кордонів з Білоруссю та Російською Федерацією. Крім того, зазначили у відомстві, запрацюють залізничні пункти пропуску на кордоні з Польщею та Румунією. Відтак тимчасово зачиненими залишаються 56 пунктів пропуску.