У Жовтневому районі поетапно проходить благоустрій будинків

19.02.2013 17:47   -
Автор:

Ганна Данилівна пенсіонерка, мешканка будинку №43 по вулиці Кибальчича

-В нашем подъезде было неуютно, была паутина, были выбитые кирпичи, валилась штукатурка, потолки были чёрные. Освещения почти небыло, заходили как в подвал.

Тепер це тільки страшні спогади, розповідає Ганна Данилівна. Пенсіонерка говорить, про їхній будинок на Пилипівці, мікрорайону, що у Жовтневому районі, вже і зовсім забули. Але, зізнається, коли у під"їзді з"явилися робочі, зрозуміла, що поквапилася з висновками. Тепер тут все гаразд. Вперше за останні п'ятнадцять років.

А це вже інший під'їзд цього ж будинку. Пенсіонерка Лідія Андріївна прийшла випробувати свою нову поштову скриньку. Розповідає, старі давно прийшли в непридатність.

Лідія Андріївна пенсіонерка, мешканка будинку №43 по вулиці Кибальчича

-Корреспонденцию относили куда угодно, где надо было искать и что. А теперь вот видите как всё хорошо. Все ящики на виду, всё сделано. Все жители очень довольны.

На додачу, розповідає пенсіонерка, в під'їзді провели ремонт. У ньому стало чисто і приємно жити. На даному етапі благоустрій в Жовтневому районі не завершиться, говорить голова райадміністрації Тетяна Цибульник. Каже, район один із найстаріших у місті. У ньому велика частина – приватний сектор, а якщо і є багатоповерхівки, то їм не менше ніж півсторіччя. Та й ремонти в них давно вже не проводилися. Тут кожну проблему, якщо вона виникає, потрібно розглядати індивідуально.

Тетяна Цибульник  голова адміністрації Жовтневого району

-Собираем обращения на городского голову, на 15-62. Фильтруем их и выполняем работы, которые можно провести сейчас. Конкретно по этому дому уже намечены работы, которые мы можем выполнять когда позволят погодные условия. Это ремонт ступенек, они совсем рассыпались, ремонты входных групп, отмостки дома и цоколя, потому что его здесь практически нет. Т.е. кокретно намеченные по каждому дому планы.

Ігор Бескровний