У Харкові привітали комунальників з професійним святом (відео)

12.03.2024 21:39   -

Працівників житлово-комунального господарства та сфери надання побутових послуг привітали з професійним святом. Звертаючись до працівників комунальних служб міста, мер в першу чергу подякував їм за те, що вони в місті, що попри важкі воєнні умови працюють і роблять все, що залежить від них для того, щоб Харків залишався найчистішим, найзеленішим, найкомфортнішим та найкрасивішим містом.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Завдяки вам в оселях наших харків’ян є тепло, вода, електроенергія, газ. Завдяки вам вивозиться сміття. Я бачу вас на кожному прильоті. Я бачу, як ви працюєте, як завжди поряд з працівниками ДСНС, з нами, з людьми ви допомагаєте людям. І завдяки вам наше місто сьогодні знають у всьому світі. Ви тримаєте наш комунальний фронт. Я дуже вдячний кожному з вас за те, що ви робити.

За сумлінну плідну працю і вагомий внесок у забезпечення життєдіяльності Харкова в умовах воєнного стану, низку комунальників Основ’янського та Індустріального районів міста було відзначено Почесними грамотами та Подяками.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Так, комунальний фронт у харківських двірників, озеленювачів, електромонтерів, водопровідників, тепловиків не легкий. Найважче, кажуть вони, було у 2022-му. А потім вже всі якось звикли і до сигналів повітряних тривог, і до того, що жити доводиться у прифронтовому місті під постійною загрозою обстрілів. Не можна лише змиритися і пробачити людські жертви.

НАТАЛІЯ ЄЛЬНИКОВА ДИСПЕТЧЕР КП “КОМПЛЕКС З ВИВОЗУ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ”
Останній рік працювалось трішки легше, тому що вистріли зменшилися. Але кожен раз, я особисто працюю у КП “КВПВ”, ми прибираємо після прильотів, завали, допомагаємо людям. Дуже багато звернень, дуже важко це слухати, коли люди діляться своїм горем, але ми намагаємось допомагати чим можемо – приїздити за зверненням, і взагалі допомагати людям.

ВІТАЛІЙ КАМИШАН ЕЛЕКТРОМОНТЕР КП “МІСЬКСВІТЛО”
Ну, останній рік не такий був, як перший, але теж було тяжко. Дроти побиті були – востанавлювали. Стовпи були побиті – востанавлювали. Ну, працюємо. Щоб людям було вечором світло ходити.

ВІРА ЛОГВІНЕНКО ІНЖЕНЕР ФІЛІЇ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОНУ КП “ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ”
Постійні повітряні тривоги, постійно люди в напрязі. Важко. Тим більше, наші люди працюють на вулиці, на повітрі, відкрите небо, і не знаєш коли, куди і як. Оце саме важке. А так інше, робота відволікає, роботи багато. Роботу ми любимо. У мене 42 роки в комунальній службі робити. А загалом 52 роки.

І попри все, харківські комунальники щодня на службі. Говорять, працюють на благо рідного міста, стараються прикрасити побут харків’ян, щоб менше відчувалось в місті страшне сьогодення.

НАТАЛІЯ ЗОЗУЛЯ ОЗЕЛЕНЮВАЧ СКП “ХАРКІВЗЕЛЕНБУД”
Ми можемо порадувати кого-то і квіточками, і тими ж деревцями. Висаджуємо квіти – страшно буває. А буває.. ну, ми вже привикли.
Пам’ятаю випадок той, що ми убирали на ДК ХТЗ, і туда прильот був. Вже після того, як поїхали. Ми поїхали, нас забрали бистро, і раз – туда прильот. І багато там…ну, війна є війна.

Вже два довгі страшні роки війни Харківські служби ЖКГ та побутового обслуговування продовжують так само ретельно своїми дбайливими руками створювати затишок та зручність життя для харків’ян, намагаються підтримувати стабільне та спокійне життя у місті.

ОСТАННІ НОВИНИ