У “Харківпарксервісі” набирають консультантів із паркування

17.06.2020 13:26   -
Автор:
Робитимемо місто комфортнішим та кращим разом! Саме з таким гаслом у Департаменті цифрової трансформації запрошують доєднатись до команди комунального підприємства "Харківпарксервіс" бажаючих. Там відрили вакансію – консультант із паркування. Вже більше двох місяців у місті втілюють в життя реформу системи паркуваня. Зачасту, розповідає заступник міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот,  харків'яни не можуть самостійно розібратися в структурі і способах оплати. 
 
Олег Дробот заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації 
 
Мы набираем такую команду и просим всех желающих обратиться в социальные сети Департамента цифровой трансформации, перейти по соответствующей ссылке, заполнить форму и стать частью этой команды. Мы ищем сегодня молодых людей до 30 лет, коммуникабельных, желательно с опытом работы либо в сфере продаж, либо в сфере общения с людьми, свободно владеющих русским и украинским языком для того, чтобы полноценно оказывать сервис харьковчанам.
 
Наразі набирають дев'ять людей, вони пройдуть спеціальне навчання. Заявку можна подати до дев'ятнадцятого червня. Далі консультанти вестимуть роз'яснювальну роботу. Пояснюватимуть, що оплата відбувається через додаток "Е-паркування", година – п'ять гривень, там можна і подовжити час. Також це можна зробити через "Приват 24" та відправивши смс. Крім того, у водіїв є можливість придбати паркувальний талон на місяць. Наразі харків'яни активно користуються новою формою оплати за паркування, проте штрафи все одно є.
 
Олег Дробот заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації
 
Но при этом растет и количество штрафов за неоплаченную парковку и, безусловно, это вызывает на первом этапе недовольство у водителей. И, как правило, оно связано с тем, что водитель не знал, либо говорит, что он не знал каким образом оплатить парковку. На сегодняшний день штраф за неоплаченную парковку составляет 100 гривен, но в наших интересах все-таки, чтобы жители знали как оплатить парковку и оплачивали в соответствии с теми нормами, которые сегодня действуют.