Тимошенко снова отказалась от лечения

15.05.2012 18:35   -
Автор:

Заступник міністра охорони здоров’я Олександр Толстанов впевнений , така заява з боку Тимошенко – черговий привід для затягування лікування та намагання знову привернути увагу до себе, бо в інформаційному повідомленні пенітенціарної служби України ні які секретні дані не були оприлюднені.

Олександр Толстанов,  заступник міністра МОЗ України:

-Я так же как и вы видел распорядок, который размещен в интернете, там не содержится никакого врачебного. Там написано время отдыха, время процедур, время отдыха, медицинских данных в данном распорядке, который я видел, не содержится

Пенітенціарна служба в свою чергу пояснює -  графік був наданий, щоб уникнути провокацій про відсутність надання необхідної медичної допомоги Тимошенко та для того, щоб спростити роботу захисникам Тимошенко.

Андрій Лапінський , заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України у Харківській області:

-В этом графике четко указано свободное время. В это свободное время предоставляли, и будем предоставлять защитникам это время для встреч с Юлией Владимировной

Захисники Тимошенко відреагували на пояснення пенітенціарної служби ще однією заявою – їх підзахисна буде звертатися до Європейського суду і тільки після його рішення можливо поновить лікування.

Андрій Соловйов, Анастасія Полякова, Харьковские Известия.