Стихійні сміттєзвалища в Харкові: комунальники вживають заходів для розв’язання проблеми

24.05.2023 19:49   -
Автор:

В Індустріальному районі, на вулиці Михайла Водяного вкотре утворилося сміттєзвалище. Місцеві жителі поскаржилися комунальникам на те, що невідомі люди періодично викидають сюди сміття, а на зауваження ніяк не реагують. Тому комунальні підприємства спільно з адміністрацією району вирішили проводити рейди, щоби піймати порушників та притягнути до адміністративної відповідальності.

ОЛЕКСІЙ АРТИКУЛЕНКО ДИРЕКТОР КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМПЛЕКС З ВИВОЗУ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ»
Убирали здесь последний раз 15 мая. 20-го числа здесь был бункер большой, и вот буквально за 5 дней образовалась такая свалка. Можете убедиться, что здесь есть шины, скорее всего какое-то СТО выкидывает, здесь есть бурьяны, скорее всего те структуры, которые косят траву, частники оказывают услуги по покосу травы сюда выкидывают и образовали эту свалку буквально за 5 дней.

З початку року комунальники проводять такі рейди у всіх районах. І вже склали більше 20 адміністративних протоколів. Правопорушники мають сплатити штраф від 340 до 1700 гривень.

ЮРІЙ СУЯРКО ДИРЕКТОР КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МУНІЦИПАЛЬНА КОМПАНІЯ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ»
Ми хочемо відкрити так зване полювання на таких людей і просимо усіх харків’ян, які бачать факт забруднення території, якщо це відбувається з якогось автомобіля, потрібно зробити фото автомобіля, номер, щоб було видно, бажано, щоб було видно водія і надати нам інформацію на наш сайт, де вже ми зможемо прийняти відповідні заходи. Якщо ми не можемо встановити правопорушника, то ми займаємося лише тільки тим, що вивозимо такі відходи і все, але порушники не несуть відповідальності за те, що вони створили.

Після того, як підприємство отримує інформацію про правопорушника та адресу звалища, інспекція приїздить на місце та складає відповідний акт. Далі ці дані передає до поліції. І правоохоронні органи вже займаються пошуком людини, щоб покарати.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ДМИТРО ЖУКОВ ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОНУ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Факт наявності цього звалища він знаходиться в площині саме свідомості людей, які не можуть почекати якусь хвилинку, коли прийде час забору сміття на їхній вулиці, а виносять його і складають на це місце. В нашому районі ми проводимо регулярно рейди, підключаємо керівників вуличних комітетів, дільничних працівник поліції. на початок цього року, протягом зими ми виявили у нас на районі 6 таких звалищ, вони всі ліквідовані, вивезені.

ОЛЕКСІЙ АРТИКУЛЕНКО ДИРЕКТОР КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КОМПЛЕКС З ВИВОЗУ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ»
Пожалуйста, уважайте наш город, старайтесь держать наш город в чистоте потому что не там чисто, где убирают, а там, где не сорят. наши 2 предприятия коммунальных с начала войны работают, убирают город пытаются сохранить его в чистоте, несмотря на обстрелы, несмотря на то, что происходит на фронте, но на сегодняшний день появляются такие несознательные люди, которые творят вот такое безобразие.

ОСТАННІ НОВИНИ