Стало відомо, чи готові внутрішньо будинкові мережі в Індустріальному районі до зими (відео)

24.10.2023 16:39   -

Відновити все якісно аби більше не повертатися до питання. Так і з цим будинком, що в Індустріальному районі, тут міські комунальники завершують роботи з підготовки внутрішніх мереж до зимового періоду. Водопостачання та водовідведення у їх полі зору. Все старе та іржаве залізо замінюють на сучасний пластик. 

СЕРГІЙ ШЕХОВЦОВ НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОНУ УПРАВЛІННЯ З ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНЬОБУДИНКОВИХ СИСТЕМ КП “ХАРКІВВОДОКАНАЛ”
В ході технічного обслуговування внутрішньо будинкових систем були виявлені дефектні ділянки трубопроводів та було прийнято рішення про заміну значної ділянки даної труби. Даний вид робіт проводили спільно з зовнішніми мережами водопровідного господарства. Був замінений водопровідний ввід та лежак протяжністю 140 метрів погонних. Із-за тривалої експлуатації сталеві водопроводи прийшли у негідність і тому було прийняте рішення про їх заміну. Аварійну службу за даною адресою викликали не дуже часто, але своєчасний огляд та обхід систем, ми його проводимо 3 рази на рік, були і виявлені саме ці проблеми на даному будинку.

СЕРГІЙ ШЕХОВЦОВ НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ ІНДУСТРІАЛЬНОГО РАЙОНУ УПРАВЛІННЯ З ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ВНУТРІШНЬОБУДИНКОВИХ СИСТЕМ КП “ХАРКІВВОДОКАНАЛ”
Внутрішньо будинкові системи холодного водопостачання та водовідведення в Індустріальному районі підготовлені за всіма адресами, у кількості 589 штук. На теперішній час роботи з поточного ремонту проведені вже в 45 будинках з холодного водопостачання протяжністю 1 500 метрів та систем водовідведення – більше 1 кілометру. Великі об’єми робіт на внутрішньо будинкових системах виконані по вулицях Грицевця, проспекту Індустріальному та вулиці Луї Пастера. Також готуємося проводити роботи, це великі об’єми, по бульвару Івана Каркача. Також проводимо роботи з ревізії запірної арматури, підтримуємо її робочий стан. Дільниця Індустріального району завжди оперативно готова відреагувати на будь-які звернення для своєчасного виконання будь-яких робіт – аварійних та поточних. 

ОСТАННІ НОВИНИ