Що символ Нового року нам несе?

02.01.2013 17:05   -
Автор:

Вона любить екстравагантність і в той же час простоту. Чорна змія – символ 2013 року. Фахівці говорять – це наймудріший та найтаємничий знак східного календаря. А от більшість людей ставляться до цієї рептилії із острахом.

Олександр та Олена харків'яни

-Да, мы их очень боимся. Они ядовитые.

На думку людей, більш безпечно, коли символ Нового року знаходиться за склом, у тераріумі. У Харківському зоопарку – понад сто видів змій. І деяких з них навіть можна приручити.

Олена Завгородня журналіст

-Змії не лише спокійні, а й дружелюбні. Цьому доказ – ця королівська змія. Вона ніколи не нападе, якщо до неї відноситися із любов*ю.

З любов"ю і годувати. Переважно – живими комахами та дрібними гризунами.

Олексій Григор'єв директор Харківського зоопарку

-Для них нужно создавать условия. Каждый день нужно проверять температуру, влажность такой, какой она должна быть. Чтобы вовремя подобрать корм, и чтобы он был в наличии, когда нужно кормить.

Найбільше змії не люблять різких рухів, каже Олексій Григор*єв. Тож рептилію треба приручати із обережністю. А задобрити господиню цього року можна, переймаючи поведінку змії.

Олексій Григор'єв директор Харківського зоопарку

-Людям в этот год змеи нужно поучиться у змеи мудрости, спокойствия и спокойного решения тех проблем, которые, безусловно возникают.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия