Семьсот тысяч болельщиков посетили харьковскую фан-зону за дни чемпионата

18.06.2012 23:47   -
Автор:

Сімсот тисяч уболівальників відвідали Харківську фан-зону за дні чемпіонату. Чотириста тисяч з них дивилися футбол біля величезних екранів. Матчі у самому Харкові вже скінчилися, але на площі Свободи свято триває.  

Наталя Осинська, представник організаторів Харківської фан-зони:

-В принципе порядок работы как таковой не изменится. Возможно немножко сдвинется график работы фан-зоны. Она будет открываться чуть позже. Мероприятия будут проводится, трансляция будет проводится, концерты будут проводится.

Як повідомляють організатори, кожного дня на площі запланована своя шоу-програма, тож на харків’ян та гостей міста на фан-зоні чекають ще безліч несподіванок. Одна з них концерт – зіркового гурту «Бум бокс», який виступить  двадцятого червня. Сьогодні ж, як і у всі попередні дні, тхір-віщун, обирав переможців у найближчих матчах групи «Ц»: Хорватія – Іспанія та Італія – Ірландія. За прогнозами Фреда фаворитами стануть країни сусіди Іспанія та Італія. Піднімуться у турнірній таблиці ці команди чи ні, залишиться на совісті тхора, а ось чергові переможці конкурсу від газети «Харьковские известия», які змагалися в обізнаності в історії футболу, вже відомі і отримали футбольні м’ячі чемпіонату Євро дві тисячі дванадцять.

Денис Акімов, участник конкурсу:

-Конкурс понравился, на победу рассчитывал конечно, приятно. Играйте и выигрывайте.

Виграш та перемога. У євро чемпіонаті звісно  – головне футболі. Але Харків вже вважається переможцем.

Михайло Добкін, голова Харківської облдержадміністрації:

-Главный итог чемпионата – признание мировой общественностью, и спортивной, да и просто мировой общественностью – Украины как европейского государства, а Харькова как одного из лучших городов Европы.
 
До закінчення євро дві тисячі дванадцять ще два тижні, українці не припиняють вболівати.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.