Сегодня День рождения юридического университета им. Ярослава Мудрого

19.11.2015 14:43   -
Автор:

Харківський юридичний універтитет імені Ярослава Мудрого – один з найіменитіших та престижних навчальних закладів України. Сьогодні його День народження. 211 років із дня заснування. За цей час показники університету, розповідає ректор Василь Тацій, зросли у всіх сферах.

Василь Тацій ректор Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого

По кількості викладачів, по якосному складу, по кількості студентів, матеріальна база майже в 6 разів збільшилася сьогодні.

Університет чи ненайкраще в місті організовує не тільки начальний процес, а ще й дозвілля своїх студентів та викладачів. Про це зазначив Харківський міський голова Геннадій Кернес. Доказ тому – числені перемоги та різноманітних конкурсах та змаганнях.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

Национальный университет им. Ярослава Мудрого – это уже бренд науки, это уже бренд в нашей стране. Очень важно, чтобы была организация творческих процессов, которые называются учебный процесс, творческий процесс. Спасибо за те знания, которые я тоже тут получил, которые вы даете молодежи. Ну и надеюсь на творческий подход в нашей общей работе. Спасибо.

А співпраця триває постійно. Спільно сторони розробляють нормативно-правові акти, статути, і різні положення. І робота, запевняють, продовжуватиметься надалі.

Василь Тацій ректор Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого

У нас повна співпраця, порозуміння. І, я думаю, це сприяє розвитку підняття рівня зоконодавчої діяльності в міській раді, мерії, зокрема. В той же час ми маємо свіжу підпитку новоими проблемами, які сьогодні стосуються і хвилюють практичних працівників.

Найкращих же викладачів за наполегливу та продуктивну роботу Геннадій Кернес відзначив дипломами та почесними грамотами.