Розвиток спорту на Слобожанщині. Будівництво нових ФОКів та відновлення існуючих спортивних шкіл

18.06.2013 16:27   -
Автор:

На футбольному полі і на тренажерної майданчику, що в центрі Вовчанська дітвори чимало. Хто захотів здоров'я поправити, а хто і в футбол поганяти. У районі кажуть, для розвитку спорту роблять все. Зараз йде ремонт дитячої спортивної школи. У ній вже замінили старі вікна, на нові – пластикові. Зараз займаються ремонтом даху. Капітально його не ремонтували вже близько десятка років.

В'ячеслав Федутенко директор КП "Вовчанська дитяча спортивна школа"

-Поточный ремонт крыши выполнялся три года назад, но крыша пришла уже в негодность потому что зданию уже 40 лет и было принято решение. Провести капитальный ремонт крыши, выделили деньги.

Завершити ремонт планують вже до вересня. І це тільки перший крок. В кінці року у Вовчанську планують відкрити сучасний фізкультурно оздоровчий комплекс. На його будівництво виділено 9 мільйонів гривень. Минулого року вже освоїли три. Заклали фундамент та зробили дах. Цього року – оздоблювальні роботи.

Сергій Мотузний голова Вовчанської райдержадміністрації

-Здесь одновременно будут заниматься 80 человек. Значит направления, это мини-футбол, волейбол, баскетбол, теннис, гимнастика, бокс, кикбоксинг и так же будут установлены тренажёрные залы.

Будівництво подібного роду фізкультурно оздоровчих комплексів на Слобожанщині вже добра практика, кажуть у профільному департаменті облдержадміністрації.

Сергій Христоєв заступник директора Департаменту у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації

-Такие же спортивно оздоровительные комплексы строятся в городе Первомайск и в городе Лозовая. Плюс ещё ведётся строительство если взять в разрезе комплексов, то ведётся подготовительная работа, разработка проектно-кошторысной документации девяти ФОКов и одного ФОКа – пилотного проекта, это в городе Змиёв, и он будет построен с плавательным бассейном.

Ігор Бескровний