Робота народного депутата Дмитра Шенцева

07.05.2013 16:08   -
Автор:

Солдати строкової служби, які несуть бойове чергування не можуть покинути свій пост, тож святкове богослужіння відбулося прямо у військовому містечку. Крім молитов, на українських воїнів чекали і подарунки від їх народного депутат Дмитра Шенцева – пасхальні кулічі

У селищі Борщова теж велика подія. Вперши в історії цього населеного пункту у територіальної громади з’явилася своя церква, хоч і маленька. На освячення каплички зібралося практично все село. Прихожани вже роблять плани на майбутнє.  

Пелагея мешканка с. Борщова (Печенізький район)

-Ми сюди будемо збиратися у капличку и Бога не будемо забувати, як він нас не забува.

Ганна мешканка с. Борщова (Печенізький район)

-Надо Богу молится и Бог всегда у нас в душе.

Серед тих, хто приїхав на освячення і ті хто допоміг громаді втілити у життя їх мрію про власну церкву.  

отець Іоан  

-Хочу сьогодні від себе лічно, і від всіх вас поблагодарити Дмитра Олексійовича, Олександра Сергійовича и Олену Іванівну, і особливо вас Дмитро Олексійович, бо я знаю як ви піклуєтесь про православну віру, про духовність, не тільки у нашому районі, а і по всіх вам увірених районах, знаю як ви допомагаєте Вовчанському храму і по іншим селам, і у Чугуєві, і у Великобурлуцькому районі. Спасі вас Господі, за ваші труди, за вашу милість, яку ви робите для православних християн, як православна людина.

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Мы стараемся выполнять то, что пообещали. Я не забыл, что каплычка это только часть, летом мы пообещали поставить детскую площадку, мы обязательно поставим. Конечно хочется пожелать мира и добра, семьям благополучия, всем вам здоровья, ну а совместными усилиями потихоньку, все равно мы сделаем нашу жизнь краше.

Андрій Соловйов