Ремонт дороги “Шаровка-Ковяги” завершится на днях

15.07.2016 16:41   -
Автор:
Шістнадцять кілометрів суцільних ям. Такою ще недавно була дорога "Шарівка-Ков'яги", розповідають місцеві мешканці.
 
Галина Хворост сільський голова с. Шарівка
 
Ями дуже великі, канави. Важко пересуватися по транспорту було взагалі не можливо. У нас по цій дорозі і шкільний автобус возить діток до школи. Постійно наш автобус ламається через те, що у нас ями, не можна проїхати їх було, не об'їхати. 
 
З цією проблемою мешканці Харківщини звернулися до голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна під час ефіру на одному з телеканалів. Губернатор повідомив, що ця дорога стояла у плані на ремонт. І термін її здачі до експлуатації був у серпні. Однак враховуючи прохання людей, строки виконання робіт підкорегували.
 
Сергій Пляка перший заступник начальника служби автомобільних шляхів Харківської області
 
На сегодня нам осталось день пройтись по неглубоким ямам, мы в первую очередь проходим аварийные большие. И мы в течении 2-3 дней заканчиваем полностью эти 16 км. Этот участок в 16 км стоимость его чуть больше 1 млн грн.
 
Галина Хворост сільський голова с. Шарівка
 
Тепер, я думаю, що з вересня дітки підуть до школи, і будуть задоволені, і сам водій автобуса, і ми.
 
І роботи з відновлення доріг області триватимуть і надалі, завевняють в обладміністрації. 
 
Євген Шахненко заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Как бы тяжело не было нашей службе автомобильных дорог в связи с ограниченным финансированием. Но мы сейчас ищём самые напряжённые тяжёлые участки там, где проходят маршруты и школьных автобусов, и стараемся их полностью привести в порядок до начала зимнего сезона.