Ремонт без відключення. У Харкові замінюють трубопровід холодного водопостачання (відео)

19.08.2022 13:10   -

Щодня комунальники Харкова роблять все можливе аби містяни вчасно отримували якісні послуги. Так, бригади “Харківводоканалу” регулярно у всіх районах міста ремонтують водоводи, при цьому намагаються не відключати споживачів від подачі води. Такі роботи тривають і у Шевченківському районі. Подробиці – у сюжеті Харьковских известий.

Ремонтники КП «Харківводоканал» продовжують перекладати водопровідну магістраль у Шевченківському районі. Як повідомили на підприємстві, спеціалісти замінюють ділянку у 300 метрів водоводу. Використовують метод горизонтально-спрямованого буріння. Це, кажуть потрібно для того, щоб економити ресурси підприємства, що особливо актуально під час війни. Також метод дозволяє не порушувати міську інфраструктуру та зменшити площу розриття.

ЮРІЙ БУЦЬКИЙ МАЙСТЕР КП «ХАРКІВОДОКАНАЛ»

Работаем на проспекте Победы по перекладке, замене труб. Водоснабжение в районе есть, просто мы делаем обвод диаметров 315 миллиметров, затяжка трубы идет где-то метров 60, в параллель две трубы затягивается. До конца недели работы закончатся.

Також фахівці замінять всі необхідні комунікації та підготують ділянку до асфальтування. І що найголовніше, під час роботи комунальників, споживачів не відключатимуть від послуги.