Реконструкцию площади Павловской завершат ко Дню города

17.06.2016 17:54   -
Автор:
Серце міста. Площа Павлівська. Зараз вона більше схожа на будівельний майданчик. Купа спецтехніки та кілька десятків будівельників стали до завершального етапу масштабної її реконструкції. Як ведуться роботи вийшли перевірити представники відповідних служб та департаментів. Все йде згідно графіка, підсумував перший віце-мер Ігор Терехов.
  
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Очень много здесь предстоит сделать. Прежде всего, мы перекладываем все коммуникации,  мы перекладываем все трамвайные пути. Мы делаем совершенно новое асфальтное покрытие. Площадь приобретает совершенно новый европейский вид. 
 
Трамвайний шлях перекладатимуть на відрізку від площі Павлівської аж до набережної. Завдяки монолітним плитам, що будуть тут застосовувати при реконструкції, трамваї курсуватимуть практично безшумно. Також тут на площі з'явиться нове освітлення. На перехресті Павлівської та вулиці Університетської встановлять світлофори. І взагалі організація руху тут буде повністю змінена. 
 
Разом із реконструкцією Павлівської оновити трамвайний шлях планують і на вулиці Університетській, що перетинається з площею. Нові рейки перекдадуть аж до мосту в бік цирку. Також відреконструювати хочуть і всі фасади будинків на тій же Університетській. Завершити всі роботи планують вже за два місяці. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
  
23 августа это день города и мы планируем что Павловская Площадь будет уже в полном объеме сдана. И харьковчане, и гости нашего города уже могут посетить Павловскую площадь, удобно припарковать свои машины посмотреть на совершенно обновленный облик площади и отметить День города.