“Принцип домино”. На проспекте Героев Сталинграда столкнулись шесть авто

09.10.2013 18:05   -
Автор:

Аварія з шістьма машинами сталася вчора близько половини сьомого вечора. Тридцяти дев'ятирічний водій Фіата їхав по проспекту Героїв Сталінграда у бік Одеської. На перехресті з вулицею Морозова він, з невідомих причин, не загальмував на світлофорі і в'їхав у легковий автомобіль "Богдан". Далі спрацював "принцип доміно". "Богдан" вдарив "Шевроле", "Шевроле" – "Опель" , "Опель" від удару наздогнав "ДЕУ", ну а він вже "ЗАЗ". Найбільше в аварії дісталося водієві "Богдана", його авто стало своєрідним амартизатором. Своїм транспортним засобом, легковик погасив всю силу подальших ударів.

Олег Ніконенко начальник відділу профілактичної роботи управління ДАІ в Харківській області

-Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля "Богдан" отримав тілесні ушкодження. Сорокарічний чоловік був доставлений до 4 лікарні для надання медичної допомоги. У нього закрита черепно-мозкова травма та забиття грудної клітини.

Сам винуватець аварії, водій Фіата, не постраждав. Водії кажуть, вів він себе не адекватно.

Сергій Дьяков водій, учасник ДТП

-У меня такое ощущение, что он был в состсоянии аффекта или был пьяный. Все были в шоке, человек снял номер, какие-то две девушки вышли у него сзади и начали прятать номер его, начали наступать на этот номер. Благодаря водителю Шевроле смогли мы оставить один единственный передний номер, так я реально не знаю, что с этим связано мы бы даже просто не узнали – мы бы знали машину, а вот кто этот человек мы бы и понятия не знали.

Спілкуватися із знімальною групою винуватець аварії не став. Від усіх водіїв він сховався в машині ДАІ.

-Ваша версия, водители-то  вас все винят?! Может у вас есть своя версия? Вы не водитель авто?

-Нет.

-За рулём были не вы?

-Нет.

Що ж стало насправді причиною аварії з шістьма авто – недотримання правил дорожнього руху або стан водія, цим питанням наразі занимаються правоохоронці.

Олег Ніконенко начальник відділу профілактичної роботи управління ДАІ в Харківській області

-Буде встановлена додаткова автотехнічна експертиза за результатами якої саме з пошкоджень транспортних засобів буде встановлено ймовірну швидкість даного транспортного засобу. Можливо вона була і перевищена.