Полученные платежки – вопрос, который больше всего волнует харьковчан, – Игорь Терехов

25.11.2016 16:29   -
Автор:
Невідремонтований під'їзд та дах, що тече. Погана дорга біля будинку та холоднеча в домі. Це – поширені питання, із якими люди йдуть на особистий прийом першого віце-мера Ігоря Терехова. Серед тих, хто записався – десятки людей із найрізноманітнішими питаннями – юридичними, соціальними, та головне, комунальними проблемами. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Повысились тарифы и люди очень много вопросов задавали по поводу того, как им жить дальше, как им платить по тем тарифам, которые действительно очень большие. И люди не в состоянии сегодня платить. И мы ставим вопросы, и люди ставили перед нами вопросы о том, чтобы устанавливать счетчики, счетчики тепла. Кроме того, мы должны уделять внимание и утеплению домов.
 
В цих напрямках, каже Ігор Терехов, робота ведеться планово та поступово вже давно. Протягом року на будинках містян встановлено більше чотирьох сотен теплових лічильників. Кількість відремонтованих та, відповідно, утеплених за дві тисячі шістнадцятий рік під'їздів наближається до позначки в тисячу. Що ж до інших питань, каже перший віце-мер, про проблеми городян мерія знає. Так, наболіле питання внутрішньоквартальних доріг вирішуватиметься найближчим часом. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
По инициативе Харьковского городского головы Геннадия Адольфовича Кернеса мы в следующем году будем делать очень много внутриквартальных дорог. Специально будут выделены деньги из бюджета города Харькова. И мы ставим перед собой задачу максимально сделать внутриквартальные дороги.
 
Не полишають, зазначив Ігор Терехов, в міськраді і планів щодо відновлення великих міських магістралей. На вже відремонтованих проспектах та вулицях посадовці, обіцяють, зупинятись не збираються.