По Харькову пустили “Троллейбус вакансий”

15.11.2016 15:26   -
Автор:
Ринок ХТЗ, звичайна зупинка міського транспорту. До неї під'їжджає тролейбус. Та замість кондукторів, в ньому працюють роботодавці. Вони запрошують городян ознайомитися із вакансіями. І бажаючих вистачає.
 
Тетяна шукає роботу
 
Заинтересовало. Решила прийти-посмотреть. Я думаю это хорошо, потому что многим людям сейчас нужна работа, и это многим поможет.
 
Андрій Вітлюк шукає роботу
 
Даже очень полезен. Побольше нужно такие мероприятий проводить. Потому что человеку трудно найти работу настоящую, приходят на вакансии, пишут какие-то анкеты и их отправляют и всё. 
 
Від робітничих професій до інтелектуальних. В ярмарку вакансій на колесах городянам на вибір майже сорок шість тисяч вакансій, три тисячі з яких пропонують підприємства Харкова. Крім того, в тролейбусі люди можуть пройти тестування з профорієнтації.
 
Михайло Шигун провідний фахівець профорієнтації Харківської обласної служби зайнятості
 
Порядка 80 вопросов, очень интересное тестирование – это экспресс, буквально 3-5 минут. И после этого сразу машина, вы увидите, выдаёт результат – что этому клиенту лучше необходимо: либо работа умственная, либо физическая, какие профессии не рекомендованы.
 
В перший день роботи тролейбус вакансій курсував в районі ХТЗ та Нових домів. Далі, за планом, вакансії на колесах приїдуть до мешканців Одеської, центру, Олексіївки та Салтівки. За графіком, який оприлюднений на сайті обласного центру зайнятості, він курсуватиме до вісімнадцятого листопада включно.