Память объединяет нас. Юлия Светличная

09.05.2019 12:55   -
Автор:
9 травня на Національному меморіальному комплексі в Дергачівському районі відбуваються заходи з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Крім того, урочистості відбуваються по всій Харківській області. Першою подією дня стало покладання квітів до монументальної стели загиблим воїнам. У ньому взяли участь ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій на території інших держав, воїни АТО, громадськість та керівництво області. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання, після якої прозвучав військовий салют.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Як завжди 9 і 8 травня нас об'єднує. І сьогодні ми усі разом – ветерани і діти війни Другої Світової, ветерани війни ООС і АТО, учасники різних бойових дій, а також усі харків'яни об'єдналися, тому що пам'ять нас об'єднує, об'єднує один з одним, об'єднує покоління із поколінням, об'єднує Україну з усім світом. Ми можемо вірити у різних Богів, ми можемо спілкуватися різними мовами, ми можемо мріяти про різне але об'єднати нас повинна мрія будівництво нашого спільного майбутнього. Тому еднаймося для того, щоб розвиватися  і жити в мирі.
 
Очільниця області також подякувала ветеранам Другої світової війни та побажала всім присутнім українським воїнам усіх часів здоров’я, натхнення та сил.