ОК «Південь»: РФ може готуватися до нового ракетного удару по Україні

02.02.2023 13:58   -

РФ може готуватися до чергового ракетного удару по Україні. На це вказують маневри та перегрупування російських кораблів у Чорному морі. «Зменшилaсь зaгaльнa кількість корaбельного угруповaння. Нa цей момент – це 10 одиниць, серед яких зaлишився лише один нaдводний рaкетоносій, що може свідчити, скоріш зa все, про певну підготовку», – сказала речниця оперативного командування «Південь» Нaтaлія Гуменюк, пише «УНІАН».

Керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов вважає, що під час нового наступу рф зосередиться на захопленні Луганщини та Донеччини. «Відомий факт, що після того, як відповідальним за війну в Україні призначили Валерія Герасимова, путін поставив йому завдання захопити Донбас до березня», – цитує «24 канал».

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Екс-командувач армії США в Європі Бен Ходжес закликає віддати Україні незаконно транспортовану іранську зброю зброю, яку нещодавно перехопили американські військові. «Відправляйте все в Україну. Вони знають, що робити з цією зброєю!», – написав Ходжес у Твіттері. Йдеться про понад 3 тисячі автоматів, близько 600 тисяч патронів і 23 протитанкових керованих ракет.

ОСТАННІ НОВИНИ