Одно из крупнейших предприятий оборонной промышленности региона празднует 75-летний юбилей

25.07.2018 12:59   -
Автор:
Харківський завод спеціальних машин. Це підприємство вважається найпотужнішим на Харківщині. Воно виготовляє та ремонтує техніку для української армії. І от сьогодні святкує свій 75-річний ювілей. З робочим візитом завод відвідала керіник області Юлія Світлична, провела нараду з керівництвом та поспілкувалася з заводчанами, відмітивши великі здобутки підприємства за останні роки.  
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадмінстрації 
 
За два роки  є прибуток на підприємстві, збільшено виробництво на 30% і запрплатня середня зросла на 50%. А найголовніше на 100% сформований портфель заказів. Відновлення виробництва вцілому в державі надзвичайно важливе питання і особливо нагальне для індустріальних регіонів. Буде майбутнє у промисловості, буде майбутнє у держави. 
 
Директор заводу, в свою чергу, відзначив, що наразі підприємство є лідером в Україні. Замовлення Міністерства оборони дуже велике. Кожен день з конвеєра заводу сходить один автомобіль. А це напружена робота. 
 
Олексій Горобець директор ДП "ХЗСМ"
 
В настоящее время мы выпускаем большую линейку колёсных машин, грузовиков, вездеходов, которые отдаём в воинские подразделения Збройних сил Украины.
 
Робітники розуміють всю важливість своє роботи, тож ставляться до справи з усією відповідальністю та самовідданістю. Під час святкового заходу, що відбувся на підприємстві, Юлія Світлична привітала їх і вручила кращим грамоти та подяки голови облдержадміністрації.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадмінстрації 
 
Побажали наснаги, здоров'я, збільшення замовлень ну і звичайно зміцнення соцгарантій. Саме на цьому ми зосереджуємо свою увагу і працюємо з великими підприємствами для того, щоби підвищувати зарплатню, поліпшувати умови праці.