Об’єднанню “Комунар”- 85 років

27.12.2012 19:25   -
Автор:

Комунарівці святкують. Їхньому підприємству- вісімдесят п"ять. Роботу в цехах на кілька годин полишили, зібралися у актовій залі.  

На їх честь сьогодні пісні, танці, квіти. За повсякденну працю та вагомі здобутки лунають найщиріші привітання.

Ігор Терехов заступник Харківського міського голови

-Город Харьков воистину гордится вашем предприятием. Ваше предприятие за 85 лет достигло очень многого. И мы гордимся тем,что непосредственно при участии вашего предприятия стал возможен первый запуск ракеты в космос.

Об"єдання "Комунар" випускає системи управління літаками, апаратуру космічного призначення, електролічильники, парові турбіни, комлектуючі для залізничної галузі. І на цьому перелік не закінчується. Цьогоріч підприємство збільшило обсяги виробництва на вісімдесят відсотків. І найголовніше те, -каже керівництво, що усі попередні розробки вони нині модернізують.

Любомир Сабадош генеральний директор ДНВП «Об'єднання Комунар»

-В основном сейчас идут работы связанные не так с космической техникой. А опыт и знания, которые получены и отработаны в космической технике, внедряются уже в авиационную технику, в системы управления двигателей, реактивными, нереактивными.

На наступний рік теж є чимало замовлень. Та сьогодні, за шалену працю та внесок у розвиток харківської промисловості, кращих серед кращих працівників нагородили почесними грамотами та подяками.

Євгенія Кутнова, Євген Карпенко. Харьковские Известия