Новый судья Верховного Суда Украины освобожден от обязанностей советника главы ХОГА

15.11.2017 14:02   -
Автор:
Радник губернатора Харківщини Олександр Мамалуй призначений суддею Верховного Суду України. Тож керівник області Юлія Світлична звільнила його від виконання обов’язків радника і відзначила, що Олександр Мамалуй сприяв розвитку територіальної оборони Харківської області та допомагав співпрацювати з Міністерством оборони України. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
З одного боку сумно, тому що ми не зможемо з вами більше працювати у якості радника голови облдержадміністрації. А з іншого боку, я дійсно радію тому, що честь, професійність, характер – це те, чим сьогодні повинні володіти всі судді. І саме від вашого професіоналізму, від вашого патріотизму буде залежати наскільки швидко зможуть судді повернути довіру людей.
 
Як відзначив новопризначений суддя Верховного Суду, концепція територіальної оборони, яка була напрацьована під керівництвом Юлії Світличної, є достатньо вагомою та оперативною. Олександр Мамалуй зазначив, що не сумнівається, що так буде і надалі. 
 
Олександр Мамалуй суддя Верховного Суду України
 
Мені дуже комфортно працювалось. Коли ми обговорювали питання, які виникають, я завжди бачив те, що все, що на фронті, все що в територіальній обороні Харківщини – все це дуже важливо для вас.
 
Олександр Мамалуй також відзначив, що повністю підтримує ініціативу Президента щодо відновлення в країні системи військових судів. І зробить все можливе для їх підтримки. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Дуже сподіваюся, що на вашому кар’єрному шляху в вас будуть такі ж перемоги, як і у вашій військовій діяльності.