Нічна атака дронами, знищення БПлА та допомога Україні – головне за ніч, 30 грудня

30.12.2022 12:00   -

Україна знову під атакою дронів. Вночі у Київській області сили ППО збили 7 дронів-камікадзе. 5 над містом, 2 – над областю. Про це повідомив мэр міста.  Росіяни знову цілились по об‘єктах інфраструктури.

У Дніпропетровській області вночі  завдали удару по Марганецькій громаді – прилетіли майже 30 російських снарядів. За даними очільника ОВА, люди цілі. Наслідки з’ясовуються. Над областю також знищенно ворожі ударні дрони. Ліквідовано безпілотники і в Запоріжському регіоні.

За ніч в Україні знищенно 16 ударних БПЛА. За інформацією Генштабу ЗСУ, усі дрони, що летіли з південного східного та північного напрямків ліквідовано Силами Повітряних командувань та підрозділами ППО.

Джо Байден підписав бюджет Сполучених Штатів на 2023 фінансовий рік. Документ включає пакет допомоги Україні, розміром $45 мільярдів. Президент США назвав виділення коштів “вирішальною допомогою для України”.

Росія готується до повторного обстрілу України. Про це попередив Президент Володимир Зеленський і попросив українців бути обачливими та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: