На детских площадках Харькова – комплексное благоустройство после зимы

17.03.2015 18:07   -
Автор:

На дитячому гральному комплексі, що біля шістдесятого будинку по Героїв Праці двірники проводять благоустрій зони відпочинку після зими. Роботи чимало, адже його площа 3,5 гектари. Поки двірники вигрібають сміття і опале листя, поруч працюють озеленювачі.

Займаються комунальники району і корчуванням пнів. За допомогою цією потужної машини за кілька секунд від нього залишається лише тирса.

Данило Хулапов озеленювач філії КП "Харківблагоустрій" Московського району

Это пенькопонижатель, работает по принципу фрезы, разбивает пеньки на щеп понижая их под землю сантиметров на 5-7. Техника очень удобная, вместо выкорчевывания пней всё упрощено, но физически крепким нужно быть чтобы работать на этой технике.

Встановили дитячий комплекс тут кілька років тому. З того моменту більш ніж затребуваний, кажуть комунальники. Вдень у теплу пору року тут збирається кілька сотень дітей з усього мікрорайону. Тож до відкриття сезону тут наведуть красу та чистоту.

Олена Гіль в.о. начальника дільниці № 9 філії КП "Харківблагоустрій" Московського району

Будет завезён песок на детские площадки, разбиты новые клумбы – высажены цветы. Порядка 2500 цветов, это петуния, хоста, колеус. Уже высажены эти цветы в рассады, особенно мы много высадили петунии и чорнобрывцев.